Duurzaam Vandaag
Image default
Zakelijke dienstverlening

Precisie gereedschap van REGO FIX

Precisie gereedschap van REGO FIX

Bent u op zoek naar een sterke partner in special vervaardigde gereedschap van topkwaliteit? Of specifiek zelfs precisie gereedschap voor specifieke doeleinden? Dan is REGO FIX de juiste partner voor u en uw organisatie. Voor een professionele productie lijn voldoet alleen het allerbeste. Bij REGO FIX ontwikkelen we al jarenlang verspanend gereedschap en spangereedschap voor nauwkeurig én intensief productiewerk! Maak een afspraak met één van onze adviseurs, dan nemen wij graag de tijd om ook voor uw het beste product te ontwikkelen die past bij uw productie vraag.

Het beste precisie gereedschap van Zwitserse kwaliteit

Als het ergens belangrijk is om secuur en precisie werk te leveren, dan is dat wel voor precisie gereedschap. Kwaliteit, duurzaamheid en een hoge nauwkeurig zijn belangrijke randvoorwaarden voor goed gereedschap. Binnen elk proces van de productie zoals tappen, boren of frezen ontstaat frictie en warmte. Dit zijn de momenten dat het gereedschap getest wordt op de kwaliteit. Belooft het niet de resultaten dat u belooft wordt, dan heeft dat effect op uw standtijd en dat kost natuurlijk geld.

Bij REGO FIX besteden we veel aandacht aan dit soort factoren én aan innovatie. Dankzij een eigen research & development afdeling hebben wij de mogelijkheid om te blijven ontwikkelen aan innovatie producten die de lat steeds hoger legt voor onszelf, zodat onze afnemers kunnen profiteren van de kwaliteitsvoordelen. Zo ook toen we in 1972 de ER spantang introduceerde. Inmiddels is de REGO-FIX spantang de industrie standaard geworden en dat is het nog steeds!

Advies over precisie gereedschap

Om continu binnen uw organisatie een hoge mate van kwaliteit te waarborgen en precisie te bieden voor uw gebruikte gereedschap, is het belangrijk om de beschikking te hebben over de juiste tools. De specialisten van REGO FIX staan graag voor u klaar met deskundig advies om u te ondersteunen in het juist investeren voor nieuwe gereedschap voor de werkvloer. Aarzel zeker niet en neem contact met ons op via tel. +31 344 603 410 of per mail via dixiholland@dixi.com.

Last van een korte levensduur van uw gereedschap?

Slijtage is een belangrijk negatief effect van het gebruiken van gereedschap. De runout van gereedschap heeft hier een grote impact op. Bij REGO FIX focussen we ons veel op de negatieve effecten van de runout om deze aanzienlijk te verminderen om de levensduur van uw gereedschap te verlengen en een betere verspanings-productiviteit te garanderen.

De oplossing: REGO FIX powGrip

Met het unieke powGrip systeem bieden we een zeer goede runout met een hoge vibratie demping en veilig handelbaar voor verspanen op iedere snelheid.

Maak vandaag nog een afspraak

Benieuwd naar de voordelen van precisie gereedschap van REGO FIX? Wij nemen de tijd voor u en komen graag bij u langs voor een demo op locatie. Op onze website leest u alle informatie over onze producten en kunt technische handleidingen gratis downloaden voor meer info. U kunt contact opnemen via het formulier op rego-fix.nl.

https://rego-fix.nl/