Nooit meer een gladde of bevroren oprit met opritverwarming!

Het komt veel voor, dat wanneer het gevroren heeft, werknemers te laat op het werk zijn. Dit omdat u eerst nog extra tijd moet besteden aan het ontdooien van uw autoruiten. Stel, uw hele oprit ligt bedekt met ijs en sneeuw. Wat nu? Dat wordt thuis werken! Of niet? Wel eens aan opritverwarming gedacht? De naam dekt de lading al, dankzij opritverwarming heeft u nooit meer last van een gladde, bevroren oprit. En dat maakt thuiskomen een stuk aangenamer én veiliger omdat de auto niet weg kan glijden. En wie schakelt u in voor het aanleggen van deze verwarming? U leest het hier als eerste, Heating Group International!

Met een onderhoudscontract voor uw opritverwarming zit u er deze winter warmpjes bij

Heeft u een opritverwarming? Deze heeft onderhoud nodig, toch? Gaat u dit zelf doen? Daar zit u zelf niet op te wachten, maar het is ook zonde als dit niet gebeurd. Met een onderhoudscontract bij Heating Group International hoeft u ook niets te doen. Wanneer de koude periode voor de deur staat komt er een team langs om uw opritverwarming te controleren en om onderhoud te plegen. Daarnaast zorgt u voor een veilige situatie dankzij opritverwarming. Zo zit u er iedere winter warmpjes bij, en dat voor een zeer zacht prijsje. Toch een storing? Dan garandeert Heating Group International ook nog eens een minimale reactietijd. Dat maakt het wel heel aantrekkelijk, nietwaar? Bellen om een contract af te sluiten is een koud kunstje en u heeft er jarenlang profijt van.

Wie uw opritverwarming aanlegt laat u niet bepaald koud, hier moet u op letten

Het installeren van uw opritverwarming onder het dek van uw oprit vraagt om oog voor detail en technisch inzicht. U zoekt een bedrijf dat daarnaast ook de overlast zoveel mogelijk beperkt. Uw huis zit ernaast, dus daarom wilt u dat het verwarmingssysteem zo snel mogelijk wordt geïnstalleerd. Let er daarnaast op dat het bedrijf service en onderhoud in eigen beheer heeft. Zo weet u wat voor vlees u in de kuip heeft en weet u bij wie u moet aankloppen bij problemen, vragen of complicaties. Heating Group International werkt daarnaast ook nog eens met AutoCad, waardoor er nog preciezer wordt gewerkt. Vraag vandaag nog een offerte aan.