Linnen gordijnen: reinigen

Bent u op zoek naar linnen gordijnen? Dit zijn de mogelijkheden

Met Linnen gordijnen brengt u sfeer aan in elke ruimte. Bij Linnengordijnenshop kunt u gratis uw linnen gordijnen bestellen. Wist u ook onze linnen gordijnen op maakt gemaakt worden? Nieuwsgierig geworden naar ons? Lees dan deze blog. 

Reinigen van linnen gordijnen: advies

Omdat linnen een bijzonder natuurproduct is, is de stof heel gevoelig voor krimp. Om die reden raden wij niet aan om linnen gordijnen zelf te reinigen. Ons advies daarom linnen gordijnen professioneel te laten reinigen bij een stomerij. Kies hiervoor ‘dry cleaning’ als methode. Hierbij wordt de stof namelijk gereinigd zonder dat er gebruik wordt gemaakt van water. Op die manier is de kans op krimp heel veel kleiner.

Linnen: een mooi natuurproduct

Linnen is een bijzonder natuurproduct dat wordt gemaakt van de vezels van de vlasplant. Vlas groeide eeuwenlang in Nederland, maar met de opkomst van katoen wordt het product in Nederland steeds minder verbouwd. Een groot deel wordt nu in andere delen van Europa verbouwd. Maar linnen gordijnen is en blijft een stijlvol natuurproduct dat helaas veel minder wordt gekocht dan katoenen gordijnen.

Linnen gordijnen, linnenlook en transparantie

U heeft ruime keuze uit meerdere soorten gordijnen. Naast onze linnen gordijnen kunt u namelijk kiezen voor linnenlook of transparante gordijnen. De verschillende materialen hebben ook verschillende eigenschappen. Bij Linnen Gordijnen worden alle soorten linnen gordijnen op maat gemaakt.

Linnen gordijnen zijn niet voor niets zo populair. De mogelijkheden zijn eindeloos en u bent verzekerd van een sfeervolle toevoeging op uw interieur. Linnen gordijnen maken het helemaal af. Bij Linnengordijnen bestelt u de gordijnen makkelijk en snel via onze webshop. Al onze gordijnen worden gratis gevoerd en op maat gemaakt. Ook kunt u bij ons terecht voor gratis advies. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Of wilt u meer weten over onze inmeet- en montageservice? Neem dan vooral contact met ons op.

https://www.duurzaamvandaag.nl/