Duurzaam Vandaag
Image default
Zakelijke dienstverlening

Arbeidsdeskundig onderzoek over mij

Momenteel ben ik al een flinke tijd werkzaam bij hetzelfde bedrijf. Maar helaas ben ik de laatste tijd erg vaak ziek. Last van mijn gezondheid… En dan vaak ook langdurig. Natuurlijk wordt mijn werkgever daar niet blij van. Voor hem kost het namelijk alleen maar meer geld. Daarom heeft hij een arbeidsdeskundige ingeschakeld om een arbeidsdeskundig onderzoek af te laten nemen. Er daar ben ik natuurlijk bang voor, omdat het zou kunnen dat ik dan mijn baan verlies. Verder wist ik daar helemaal niets over. Gelukkig heeft de arbeidsdeskundige, ADXpert, mij hierin perfect begeleid.

Contact met ADXpert

ADXpert nam contact met mij op om te melden dat mijn werkgever hen heeft ingeschakeld om een arbeidsdeskundig onderzoek uit te laten voeren. Daar schrok ik natuurlijk van. En dat begrepen zij. Wel ben ik heel erg blij met de begeleiding die zij mij hierin hebben aangeboden. Zij hebben namelijk precies verteld hoe alles in zijn werk gaat. Bijvoorbeeld dat er eerst een gesprek tussen hen en mijn werkgever zal plaatsvinden. Vervolgens tussen de arbeidsdeskundige en mij. En als laatste met zijn drieën. Dit verliep dan ook heel erg goed. Gelukkig werd er al na een paar dagen gestart met de gesprekken. Anders blijf je daar ook maar tegenaan hikken. En een paar werkdagen na de gesprekken lag de uitkomst van het arbeidsdeskundig onderzoek al op tafel.

Uitkomst arbeidsdeskundig onderzoek

De uitkomst van het arbeidsdeskundig onderzoek was voor mij dat ik in hetzelfde bedrijf kon blijven werken, maar in een andere functie. Op die manier zou ik minder stress en druk moeten krijgen en hebben, waardoor ik ook minder snel ziek thuis zal zitten. Al met al voor beide partijen een goede oplossing dus.

Ik als werknemer ben erg blij dat arbeidsdeskundigen een arbeidsdeskundig onderzoek van ADXpert hebben gedaan. Zij hebben mij hier namelijk perfect in begeleid en een goede uitkomst als conclusie gecreëerd.