Duurzaam Vandaag
Image default
Zakelijke dienstverlening

Alles over bioreactor algae van Lgem

Algen laten groeien kan vaak op een gemakkelijkere en betaalbare manier aanzienlijk worden verbeterd. Lgem zorgt voor innovatieve systemen die algen laten groeien wat gedaan wordt in een biochemisch proces dat volledig wordt gemonitord door ons bedrijf. Of je nou bezig bent met algen laten groeien of niet, wij kunnen het systeem verbeteren of een compleet nieuw systeem integreren om ervoor te zorgen dat het proces aanzienlijk wordt verbeterd zonder een te grote investering te maken!

De voordelen van Lgem

Het proces van algen laten groeien kan toegepast worden op elke schaal door de lage kosten van het systeem. De photobioreactors van ons bedrijf zijn volledig geautomatiseerd en worden toegepast op het bestaande systeem zodat je automatisch algen kan produceren in klimaat gecontroleerde kassen of gebouwen. Om de systemen te verbeteren werken onze specialisten hard aan nieuwe ontwikkelingen en volautomatische oplossingen voor het realiseren van een volledig competente algae production facility. 

De wereld heeft een probleem en wij denken bij Lgem dat algen hiervoor de oplossing zijn. Door een risicovrij systeem dat weinig kost te integreren in een systeem van elke schaal kan je gemakkelijker en sneller automatisch algen laten groeien. Onze eigen ontwikkelde technieken zorgen ervoor dat algen sneller groeien dan elke andere PBR-systemen te vinden op de markt. Algen worden tegenwoordig gebruikt als de basis op het gebied van de voedselmarkt en daarom komt het laten groeien van algen steeds meer op. Onze systemen zijn erg betaalbaar en zorgen ervoor dat je idee van een automatische fabriek die algen groeit wordt gerealiseerd.

De Bioreactor algae van Lgem zorgen ervoor dat de voedingsstoffen van eten en veevoer wordt verbeterd. Door middel van deze modules kunnen de algen die ingrediënten hiervan zijn worden verbeterd zonder de kwaliteit en voedingsstoffen van de algen te verminderen. Op onze website kan je belangrijke producten vinden die een goede invloed hebben op de bestaande wereld van algen laten groeien. Onze systemen zijn erg betrouwbaar en werken op een vertrouwelijke manier waardoor je risicovrij en door een kleine investering de groei van algen in je gebouw of kas erg kan stimuleren. 

De voordelen van Lgem

Wij snappen als geen ander dat de markt van algen een oplossing biedt tot een wereldwijd probleem. Bij Lgem bieden wij een oplossing voor dit probleem en door middel van een niet te grote investering en een risicovrij systeem kan je zo snel mogelijk de algen laten groeien. Dit verbetert de productie en verzorgd een volledig geautomatiseerd proces van het vormen van algen en het opslaan hiervan.

Onze gepatenteerde systemen zijn gemaakt door onze specialisten op het gebied van microbiologie en zijn volledig risicovrij. Het is voor ons belangrijk om het globale probleem te tackelen door middel van de groei van algen voor de voedselindustrie. Wij snappen dat een dure investering vaak bedrijven afschrikt en bieden daarom een efficiënte oplossing tegen een lage prijs. Bekijk nu snel de website van Lgem en bekijk wat wij voor jouw bedrijf of plan kunnen bieden!

 

https://lgem.com/