Duurzaam Vandaag
Image default
Zakelijk

Kleding in een nieuw jasje steken!

 

Kleding wat je in de kast hebt liggen omdat je het niet meer mooi vindt hebben we allemaal vast en zeker. Van een broek tot aan die saaie T-shirt. Eigenlijk wil je het niet weggooien omdat het wellicht ooit weer van pas komt. Maar wist jij ook dat je gebruik kunt maken van textielverf? Hiermee geef jij jouw kleding een tweede kans met uiteraard prachtige kleuren! Alleen rest nu nog wel de vraag waar je dit het beste kunt kopen nietwaar? Lees dan maar snel verder!

 

Wees welkom bij Aybel voor textielverf! 

Aybel weet als geen ander hoe leuk het is om kleding of ander soort textiel in een ander jasje te steken. Wat dacht je bijvoorbeeld van die saaie gordijnen die ook wel een nieuw kleurtje mag hebben? Of misschien tot het rokje wat je komende zomer weer hoopt te dragen? Kortom, textielverf kan je voor diverse soorten textiel gebruiken.

 

Compleet kostuum in een nieuw jasje steken 

Met maar liefst 59 verschillende kleuren vind je bij Aybel vast en zeker een kleur wat bij jou past! Het prettige hiervan is dat je voor nog geen vijf euro per stuk al een kleur kunt bestellen. Snelle bezorging en ook nog eens geweldig resultaat. Wel het advies om de handleiding goed te lezen alvorens je aan de slag gaat! Pas dan heb je de garantie dat het op de juiste manier zal kleuren. Wel dien je rekening te houden dat de kleur kan afwijken maar dat mag de pret niet drukken natuurlijk!