Duurzaam Vandaag
Image default
Zakelijk

Horeca Vliegenvangers

 

Vliegenvangers kopen

 

Vliegenvangers zijn er in vele soorten en maten te verkrijgen. Van een elektrische vliegenmepper tot professionele apparaten. Een vliegenvanger schaf je alleen aan wanneer je daadwerkelijk overlast van vliegen ondervindt. Vaak komt dit in zomermaanden voor en op boerderijen en horecagelegenheden het hele jaar. Voor iedere situatie wordt er een andere vliegenvanger aangeraden. Hieronder meer.

 

Elektrische vliegenvangers: de elektrische muggenvangers worden vaak gebruikt voor grote ruimten. Waarom grote ruimten omdat elektrische vliegenvangers veel geluid kunnen maken en restjes vlieg kunnen achterlaten. In horecagelegenheden wordt een elektrische vliegenvanger dan ook ten zeerste afgeraden. Echter zou de vliegenvanger wel weer schrikken voor een opslagplaats.

 

Vliegenvangers met kleefplaat en Vliegenlampen: beiden zeer geschikt voor in de horeca. Vliegenlampen worden veelal gebruikt in restaurants en op terrassen. De vliegenvangers met kleefplaat veelal in keuken en achter vitrines zoals in een ijssalon of snackbar.

 

 

Laatste tip: bij het aanschaffen van vliegenvangers is het belangrijk om te bekijken wat het bereik van de betreffende muggenvanger is in vergelijking met de ruimte waarin je hem neer wilt zetten. Betreft het een grote ruimte en schaf je een klein apparaat aan, dan is er de kans dat er alsnog vliegen en muggen zijn en je weinig verschil zult merken.

 

Heeft u ook last van Zilvervisjes? Via 123ongedierteshop.nl kun je Zilvervisjes bestrijden.

 

Gerelateerde artikelen

Lichtlijnen

Netdata voor uw nieuwe online werkplek

Eerste houten waterkoeler voor minder plastic in zee