Duurzaam Vandaag
Image default
Zakelijk

Design boiler Ariston Velis

Design Boiler Ariston Velis 

De design boiler van Ariston Velis is een vrij nieuwe boiler die de opwarmtijd tot 60 procent verkort dan de normale elektrische boilers. Dit wordt door twee aparte ketels mogelijk gemaakt die in deze boilers zijn geplaatst en hierdoor een ruime energie besparing oplevert.

Deze Ariston Velis boiler is wel een van de mooiste boilers van dit moment. De ECO stand die een week lang het waterverbruik bijhoudt en daarna zichzelf op de ECO stand overzet. De Ariston is voorzien van twee interne ketels, en is er minder koud water menging. Op deze manier hoeft er dus minder opgewarmd te worden. 

Het opgenomen vermogen van de boiler is 1500 watt, dit maakt het zeer geschikt voor in de een chalet of stacaravan.

Vierkant en Strak

Opvallend is het strakke en vierkante design. De Ariston Velis is slechts 23 cm diep en is zowel horizontaal als verticaal te plaatsen.

Op het digitale display is nauwkeurig de watertemperatuur instelbaar. Daarnaast zijn er een aantal extra technische snufjes waardoor het energieverbruik van deze platte boiler doet afnemen.

De levertijd is tussen de een en vijf werkdagen met een eigen bezorgdienst. Er wordt een gratis inlaatcombinatie / overdrukventiel bigeleverd van 6 bar. Deze moet u gebruiken om aanspraak te maken op garantie.

Ariston Velis is leverbaar in de volumes 50 liter, 80 liter, 100 liter en binnenkort wordt de Ariston Velis Fleck van 30 liter in ons assortiment toegevoegd.

Bij Elektrischeboiler.eu kunt u ook de Ariston Shape  bestellen, een zeer moderne boiler met een technisch hoogstandje!!

http://www.elektrischeboiler.eu