Duurzaam Vandaag
Image default
Zakelijk

Android en iPhone app laten maken

Android app
Wat is eigenlijk Android? Een aantal jaren geleden kwam Google met een besturingssysteem genaamd de Android. Android draait op veel smartphones. Alleen op bijvoorbeeld de smartphones van iPhone zul je een ander besturingssysteem aantreffen. Hierdoor is Android een veel gebruikte besturingssysteem. Tegenwoordig is het mogelijk om op de smartphones Android apps te downloaden. Door deze ontwikkeling hebben veel mensen zich verdiept in het maken van een Android app.

Er zijn genoeg mensen op de wereld die een goed idee hebben voor een app, maar ze hebben geen verstand van het maken en dus programmeren van een app. Ze voeren het idee vaak niet uit omdat ze verwachten dat de kosten hoog zijn voor het programmeren van een Android app. In feite is het laten maken van een Android app alleen duur als je een hele complexe applicatie wilt laten maken.

Het idee voor een Android app moet goed doordacht zijn. Het is moeilijk om te onderscheiden van andere apps. Jouw idee moet uniek zijn en mensen moeten het aantrekkelijk genoeg vinden om het te downloaden. Het is ook heel belangrijk om van te voren de doelgroep van je app te bepalen zodat je daar op in kan spelen.

Met de tijd is de vraag op Android apps flink gegroeid. Er zijn miljoenen mensen die opzoek zijn naar een nieuwe app die hun aanspreekt. Veel bedrijven spelen hierop in door een Android app te laten maken voor hun bedrijf. Hierdoor blijven de bedrijven meegroeien met de ontwikkeling en blijven ze in de schijnwerpers van hun klanten.

iPhone app

Net als de Android app is de iPhone app een groot succes geworden. Er zijn tegenwoordig vele duizenden apps voor iPhone te downloaden in de Appstore van Apple. Tevens is het ook mogelijk om een app te ontwikkelen voor de Appstore. Het nadeel van een iPhone app ten opzichte van een Android App is, dat je eerst door een selectieprocedure moet voordat jouw app in de Appstore goedgekeurd wordt. Indien je zelf geen verstand hebt van programmeren van apps, kun je een iPhone App laten maken door een applicatie ontwikkelaar zoals bijvoorbeeld iMediaStars.

http://imediastars.nl/app-maken-voor-smartphone-of-tablet