Duurzaam Vandaag
Image default
Woningen

Probleem huurder? Verhuurd huis snel verkocht!!!

Zorgeloos en snel uw verhuurde woning verkopen

Heeft u problemen met uw huurders en levert de woning u meer zorgen op dan dat deze oplevert kan de aanleing zijn om de woning te willen verkopen. Een huis kopen om te verhuren klinkt als een goede en eenvoudige investering met een stabiel en goed rendement. Helaas is dit in de praktijk vaak anders. Er zijn verschillende problemen die zich voor kunnen doen waardoor de verhuurde woning u financieel minder oplevert en voor uzelf voor problemen zorgt. De twee meeste voorkomende problemen zijn wanbetaling van de huurder en leegstand. Daarnaast zijn er talloze situaties die voor een conflict tussen u en uw huurder kunnen ontstaan. Over het onderhoud, de hoogte van de huur en de voorwaarden in de huurovereenkomst bijvoorbeeld.

koop breekt geen huur

In Nederland genieten huurder huurbescherming, hierdoor kunnen zei niet zomaar uitgezet worden om de woning te kunnen verkopen. Indien de huurders niet vrijwillig willen vertrekken en een contract hebben voor onbepaalde tijd is de verkoop via reguliere kanalen niet zomaar mogelijk. Particulieren op de woningmarkt zijn alleen opzoek naar leeg opgeleverde woningen die vallen dus af. Gelukkig zijn er investeerders en opkopers die wel geinteresseerd zijn in de aankoop van verhuurde woningen, hierdoor is de verkoop in verhuurde staat weldegelijk mogelijk.

 

Waarde in verhuurde staat

De waarde van een woning in verhuurde staat wordt bepaald op basis van het beoogde rendement. Hierbij wordt gekeken naar de staat van de woning, de vaste lasten en de maandelijke huurstromen. U ontvangt een bod in verhuurde staat, u kunt de woning in de huidige staat inclusief de lopendehuurovereenkomsten in 1 keer direct verkopen. De verkoop en notariele kosten nemen wij voor onze rekening. De hoogte van het bod dat u ontvangt is het bedrag dat de verkoop u netto oplevert. Een zorgeloze en stressvrije verkoop is al binnen 1 week mogelijk.

https://denationalevastgoedportefeuille.nl/verhuurd-huis-verkopen-met-huurder-erin/

Gerelateerde artikelen

Hoe richt je een keuken in?

De grote verhuizing

Wat zijn de beste opties voor badkamervloeren?