Duurzaam Vandaag
Image default
Woning en Tuin

Tips Hanglampen kopen

Opzoek naar een hanglamp? Want heb je geen licht boven je eettafel?  Een fraaie hanglamp brengt licht in deze duisternis. Wil je gezelligheid of kies je voor een praktische hanglamp? Hoe belangrijk is de lichtbron voor jou?  Met dit artikel vind je de ideale hanglamp zeker. De verschillende soorten worden hieronder uitgeschreven. Ga jij online opzoek naar jouw ideale hanglamp? Ga slimmer online winkelen met onze slimme tips.

Uw hanglamp moet passen in uw interieur. Dit is natuurlijk de basis van ons artikel. Een cliché, maar nog niet zo eenvoudig.  Momenteel zijn er een aantal trends:

  • Industrie hanglampen
  • Oosterse lampen
  • Koperen lampen
  • Houten hanglampen

Je laat je snel verleiden tot het kopen van een trendgevoelige hanglamp.  Voor onze waaghalzen: Hang een echt oude industriële lamp op. Super hip natuurlijk.  Soms is iets gaaf, maar wel van korte duur. Dit is natuurlijk zonde. Want een hanglamp is niet goedkoop.  Bronzen hanglampen ogen direct klassiek.  Stalen hanglampen zijn ogen daarentegen modern.  Rechte lijnen en strakke vormen maken de hanglamp ook modern.  Wil jij altijd mee gaan met elke trend? Je kunt niet slechts 1 keer mee gaan? Want dan ben je over 5 jaar iemand die achter loopt.  Kies dan voor een veilige keus.  Een veilige keuze is zwart. Deze kleur past bij elk interieur. En zal nooit snel vervelen.  Heeft u een kleine tafel? Koop dan geen grote hanglamp.  Deze fout is snel gemaakt. Laatste tip: Bespaar op je energiekosten en kies voor LED-verlichting. Ook voor sfeervol warmlicht biedt LED de uitkomst.

Waar en hoe vind je jouw lamp?

Waar kies jij voor? Online of in de winkel?  Winkels hebben het zwaar, en dit is waarom.  Online is voordeliger en makkelijker, zonder parkeerkosten. De beste webshops betalen zelfs het retourneren. Online moet je wel aan een paar zaken denken.  Selecteer eerst een goede  webshop. Let op bijkomende kosten. Bijvoorbeeld, uw lamp komt beschadigd aan. Lees van te voren de retour condities.  Maak nooit zomaar geld over, betaal altijd via Ideal.  Doorloop alle fases van het online bestelproces.  Bestellen met een creditcard is het veiligst. Ben je opzoek naar meer inspiratie? Op deze website vind je alle type hanglampen en informatie en tips voor het ophangen van de hanglampen. We kunnen deze site van harte aanraden.

http://verlichting-tips.nl/hanglampen-met-led-verlichting/