Duurzaam Vandaag
Image default
Woning en Tuin

Mooie hanglampen kopen

Kun je niet zien wat je eet? Een goede hanglamp biedt dan de oplossing.  Kies je voor klassiek of modern? Of ga jij voor de laatste trend? En kies je voor industriële hanglampen?  De juiste hanglamp vinden doe je met dit artikel. Alle modellen worden behandeld. Online winkelen het kan zo makkelijk zijn, maar dan moet je wel slim zoeken.

Welke soort kies jij?

In hanglampen zijn er bepaalde soorten te onderscheiden.  Deze stijlen zijn actueel;

  •  Sierlijke hanglampen
  •  Design hanglampen
  •  Glasplaat hanglampen
  •  Industriële hanglampen

Wat zijn de kenmerken van deze stijlen?  Bronskleurige hanglampen zijn veelal traditioneel. Witte of zwarte lampen ogen een stuk moderner. Maar kleur is natuurlijk niet alleen sfeerbepalend. Rechte lijnen en strakke vormen maken de hanglamp modern. Klassieke lampen zijn veelal voorzien van sierlijke ornamenten. Een lamp is zo sfeerbepalend in huis. Het neemt een prominenten plek in. Het moet goed aansluitend en de stijl van je interieur versterken.  Ben jij opzoek naar iets pittigs? Hang een echt antieke oude industriële lamp op . De vraag is wel, hoelang blijft de lamp hip.  Trends komen en gaan. Ben jij hier een type voor? Of ga je voor veilig. Een zwarte hanglamp is vrijwel met alle stijlen te combineren. Een veilige keuze kan vele jaren mee.

Hanglampen, waar moet je opletten.

Ga je in een fysieke winkel of online winkel opzoek naar hanglampen? Een winkel heeft een paar grote nadelen.  Online ben je niet gebonden aan openingstijden. Niet goed? Geld terug. Een winkel kan soms behoorlijk lastig doen. Online zijn ze dit verplicht om goed te regelen.  Let wel goed op de volgende zaken. De informatie, daar begint het mee. Is de hanglamp wel geschikt voor LED-lampen? LED is immers de toekomst. LED is tegenwoordig warm en prima dimbaar. Komen er nog extra kosten bij?  Lampen gaan makkelijk kapot tijdens het vervoer. Hoe zit het met retourneren? Lees altijd de recensies van de online winkel.

Samenvatting: 

Kies een goede webshop met goede recensies, een keurmerk en goede retourvoorwaarden. Kies altijd voor een hanglamp met LED-verlichting. En denk goed na over wat je nu mooi vindt maar ook over 10 jaar. Hopelijk vind je met onze tips, snel de perfecte hanglamp.

http://tips-voor-interieurverlichting.blogspot.nl/