Duurzaam Vandaag
Image default
Woning en Tuin

Interieurdesigner

Interieurdesigners worden steeds populairder en er komen dan ook steeds meer interieurdesigners bij, omdat er hier heel veel vraag naar is.

 

Wat doen ze eigenlijk?

 

Een interieurdesigner is een persoon, dat inschakelt word voor hulp bij het inrichten van het huis en zorgt voor zowel het inrichten van de interieur als de exterieur.  De taak van de interieurdesigner, is om de visie van de klant uit te laten komen en hierbij zoveel mogelijk advies te geven. Interieurdesigners richten vaak ook modelwoningen in, dat door kopers als een prototype bezocht kan worden. Om een interieurdesigner te worden, heb je gevoel voor stijl en mode nodig. Natuurlijk bestaan er opleidingen ervoor, zoals er opleiding voor mode bestaan, maar zonder gevoel voor stijl kom je niet ver.

 

Bloggen

 

Als je een interieurdesigner wil worden of je wil gewoon wat inspiratie op doen voor je eigen huis, kan je ook de blogs lezen van de blogs van interieurdesigners, zoals de interieurblogger. Zelf de bekende designers dat de huis van de Hollywood sterren inrichten, bloggen geregeld over het onderwerp en geven vaak ook leuke tops om het huis in te richten. Zo kan je heel veel leren over het onderwerp en je eigen huis heel mooi inrichten.

http://interieurblogger.nl/