Duurzaam Vandaag
Image default
Woning en Tuin

Huis verhuren Amsterdam

Uw huis verhuren Amsterdam doet u via Expats Verhuur Amsterdam! Wij hebben veel ervaring met het verhuren van onder andere appartementen, woonhuizen, studio’s en kamers. Verhuur voor onbepaalde tijd of tijdelijk, gemeubileerd of ongemeubileerd: alles is mogelijk!

Wij zijn gespecialiseerd in het verhuren aan expats, maar u kunt ook bij ons terecht voor verhuur aan alle andere huurders. Expats zijn hoogopgeleide buitenlandse werknemers met een hoog inkomen. Voorbeeld zijn IT-ers uit India die Nederlandse computersystemen opzetten. Omdat expats een tijdelijk arbeidscontract hebben zoeken zij een huurwoningen die tijdelijk beschikbaar is. Omdat zij vaak een koopwoning hebben in het thuisland, zijn gemeubileerde huurwoningen zeer gewild.

Expats Verhuur Amsterdam heeft veel connecties met bedrijven die expats inhuren, zoals Shell, Philips en de Universiteit van Amsterdam. Bij ons heeft u een goedlopende verhuurperiode, met een degelijk huurcontract. Ook kunt u bij ons terecht voor het beheren van uw woning. Wij bieden financieel en technisch beheer aan. Dit houdt in dat wij onder andere facturen versturen, de huur innen en kleine technische problemen helpen oplossen. Een verhuurperiode zonder zorgen!

Expats Verhuur Amsterdam vindt een betrouwbare huurder gecontroleerd op o.a. identiteit en kredietwaardigheid. Wij zijn een actieve makelaar op het gebied van marketing, uw woning wordt op verschillende websites voor woningzoekenden geplaatst en in onze woningmail. Voor deze mail zijn veel woningzoekenden ingeschreven die per direct een huurwoning zoeken! Ook zorgen wij voor bijvoorbeeld een waterdicht huurcontract en doen wij een begin- en eindinspectie van de woning.

Geïnteresseerd in huis verhuren Amsterdam via Expats Verhuur Amsterdam? Vul het aanmeldformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

 

 

 

http://www.expatsverhuuramsterdam.nl