Duurzaam Vandaag
Image default
Woning en Tuin

Houtkachels alles onder 1 dak

HGB-Trading is een bedrijf dat gespecialiseerd is in alles wat met hout stook te maken heeft.  Alles wat u voor uw houtgestookte toestel nodig heeft vind u bij ons. Wij hebben een webshop en een fysieke winkel welke u 6 dagen per week kunt bezoeken waar goed getrainde verkopers u te woord kunnen staan omtrent al uw vragen wat te maken heeft met hout gestookte toestellen.

HGB-Trading beschikt over een showroom van 1000 m2 welke gevuld staat met houtkachels. Voor iedereen is hier een houtkachel te vinden die bij u in de smaak zou moeten vallen. Er is een zeer uitgebreid gamma aan gietijzeren houtkachels wel meer dan 100 modellen. Tevens is er een uitgebreid aanbod aan vrijstaande plaatstalen houtkachels. De vrijstaande houtkachels zijn dubbelwandig uitgevoerd. Het voordeel hiervan is dat de kachels convectie warmte afgeven, iedere hoek in de kamer wordt zo bereikt zodat er een behaaglijk warmte gevoel ontstaat.

Inbouwhaarden:

Ook voor inbouwhaarden bent u bij ons aan het juiste adres, wij hebben ongeveer 20 inbouwhaarden opgesteld staan in de showroom. De inbouwhaarden zijn zeer scherp geprijsd en van zeer degelijke kwaliteit. Wij kunnen de inbouwhaarden zeer snel leveren, u dient rekening te houden met een levertijd van 2 weken.

Rookkanaal:

Natuurlijk kunnen wij ook alle aansluitmaterialen uit voorraad meeleveren. Door het uitgebreide aanbod rookkanalen dat wij in huis hebben is het mogelijk om altijd de juiste verbinding te maken met uw rookkanaal. De rookkanalen zijn gecertificeerd en voldoen aan de norm T600 welke sinds 2012 verplicht is gesteld.

Bij HGB-Trading slaagt u altijd.

 

http://www.hgb-trading.nl/houtkachels