Duurzaam Vandaag
Image default
Woning en Tuin

Houten ramen en deuren tegen fabrieksprijzen? Het kan!

Ramen en deuren, je kan niet zonder in je woonst. Ben je een beetje handig en wil je heel wat geld besparen? Neem dan zeker een kijkje op raamwinkel.be. Hier vind je heel voordelig houten ramen en deuren, maar ook voor aluminium of pvc kan je hier terecht.

 

 

Waarom de ramen en deuren van raamwinkel.be zo voordelig zijn? Heel simpel: Alle overbodige partijen worden geschrapt en je gaat de houten ramen en deuren zelf monteren op de werf. Ben je dus een beetje handig, dan doe je heel wat voordeel. De mensen van raamwinkel.be laten je uiteraard niet aan je lot over en je krijgt dan ook heel wat instructies en video’s mee om zelf op een vlotte manier, je ramen en deuren te monteren. Je hoeft helemaal geen professionele klusser te zijn om ramen en deuren te kunnen monteren. Voor een besparing van soms meer dan 30% op de winkelprijs, kan je toch zelf wel even de handen uit de mouwen steken?

 

Waarom kiezen voor de ramen en deuren van raamwinkel.be?

De ramen en deuren mogen op deze site dan wel een heel stuk voordeliger zijn, daarom hoef je nog niet in te boeten op de kwaliteit. Alle houten ramen en deuren zijn van Belgische makelij. Er worden ondanks de prijs dus helemaal geen concessies gedaan aan de kwaliteit van deze ramen en deuren. Zoals eerder aangegeven sta je er ook niet volledig alleen voor. Online zijn er heel wat instructievideo’s te vinden, maar voel je je toch nog wat onzeker, dan komen de mensen van raamwinkel.be je met plezier helpen. Hierop betaal je bovendien slechts 6% BTW (bij renovatie). Ook het nameten van je ramen en deuren is mogelijk, zo ben je zeker dat alles tot op de centimeter past.

 

Levering op de werf

De prijs van je houten ramen en houten deuren kan je volledig berekenen op de site. Je kan er ook heel handig een online offerte aanvragen. Zo zie je onmiddellijk hoeveel je kan besparen op je houten ramen en deuren. Bestellen doe je in de webwinkel. Ben je op zoek naar de voordeligste oplossing? Dan haal je je houten ramen en deuren zelf op, maar uiteraard is het ook mogelijk om deze te laten leveren op de werf. Hiervoor betaal je amper wat meer en je bent er zeker van dat ze piekfijn in orde aankomen.

 

Voordelige ramen en deuren

Bekijk vandaag nog alle mogelijkheden op raamwinkel.be. Alles staat er tot in de puntjes uitgelegd en je kan er ook heel wat referenties lezen. Ontelbare klanten hebben hun ramen en deuren er immers al besteld. Met een garantie van 15 jaar en Belgische fabrikanten, ben je zeker van kwaliteit. Je vindt er bovendien alle mogelijk hulp en instructies voor het plaatsen van je ramen en deuren. Waarom zou je het niet doen? Je kan immers op deze manier heel wat besparen op je houten ramen en deuren!

https://www.raamwinkel.be/nl/houten-ramen