Een prachtige hardhouten vloer is onmisbaar in elk huis

Of u nu gaat voor een klassieke of moderne look, met een hardhouten vloer op maat bent u altijd zeker van een prachtig interieur. Daarnaast is het algemeen bekend dat hardhouten vloeren erg lang mee gaan en een echte toevoeging zijn aan uw woning. Daarom zijn ze bij een specialist in parketvloeren genaamd Origineel Chapel Parket van mening, dat elk huis een mooie hardhouten vloer verdient. Of u nu een knus appartement heeft of in een luxe villa woont, een mooie hardhouten vloer, op maat gemaakt voor uw woning, maakt er een sfeervolle en warme plek van. Het interieur van uw woning is dan ook pas echt af als u er een mooie houten vloer in heeft liggen.

Uw hardhouten vloer is van nature uniek

Het mooie aan een hardhouten vloer is dat u altijd een unieke vloer in huis heeft. Hout leeft immers, hierdoor zal geen enkele gezaagde plank hetzelfde zijn. Dat komt door de verschillende nerven in het hout. Deze zijn keer op keer weer anders. Dat betekent dat niemand anders een vloer kan hebben die die er precies zo uitziet als die van u. En wilt u het allemaal nog wat specialer maken? Laat dan uw vloer op maat maken door Origineel Chapel Parket. Deze leverancier van hardhouten vloeren op maat voorziet u van een hardhouten vloer die helemaal voor u is gemaakt. Dat is pas een vloer met karakter.

Volledige hardhouten vloer geproduceerd in eigen beheer

Vind u het ook altijd eng om een vloer te kopen? U weet immers van te voren niet hoe de vloer eruit ziet als deze daadwerkelijk bij u in huis is gelegd. Dat komt omdat veel bedrijven hun vloeren importeren uit het buitenland en alleen maar bij u leggen. Bij Origineel Chapel Parket zit dit anders in elkaar. Dit bedrijf maakt namelijk al hun parketvloeren in eigen beheer. Dit begint al met hun participatie in zagerijen. Vervolgens voeren ze elke bewerking aan het hout tot aan het leggen van de hardhouten vloer in eigen beheer uit. Hierdoor kan het bedrijf u altijd garanderen van een hardhouten vloer van de hoogste kwaliteit.