Duurzaam Vandaag
Image default
Woning en Tuin

Duurzame wandlampen!

Wandlampen zijn er in alle soorten en maten en met alle type lichtbronnen. Omdat de wandlamp vaak klein is, zijn wandlampen niet vaak met gloeilampen uitgerust. Veel vaker zijn wandlampen van halogeen verlichting voorzien. Nog veel zuiniger zijn natuurlijk LED lampen. Hieronder vertellen we het voordeel van LED Wandlampen. En in welke stijlen deze lampen verkrijgbaar zijn.

Moderne  LED wandlampen

Moderne wandlampen zijn strak, vaak staal, zwart of wit. Brons past niet bij een moderne lamp. Welke lichtbron past bij een moderne lamp? Natuurlijk, past bij een moderne lamp de meeste moderne verlichting. Dat is LED verlichting.  LED verlichting, is een stuk zuiniger dan gloeilampen. Een gloeilamp geeft licht door te zo warm te worden dat het gaat gloeien. Dat is een zeer omslachtige mannier van licht geven.  LED lampen zijn daardoor een stuk energie zuiniger. De meeste moderne strakke design wandlampen zijn daarom standaard uitgerust met de moderne LED lampen. Maar hoe zit het met klassiek sfeerlicht? Daarvoor worden wandlampen ook vaak toegepast. Kan een LED lamp wel sfeer vol zijn?

 

Klassieke wandlampen

Klassieke wandlampen zijn vaak brons en uitgevoerd met geel of crèmekleurig glas. Brons is ook geel / rood van kleur. Dit noemen we warme kleuren. Blauw en wit noemen we koude kleuren. Blauw / wit licht doet afbreuk aan de sfeer en warme uitstraling van een klassieke lamp. Kies daarom nooit voor een standaard LED lamp in een klassieke wandlamp. Daarmee doe je de klassieke uitstraling geen recht aan. Echter bestaan er wel oplossingen. Er bestaan ook dimbare warme LED lichtbronnen. Daarmee blijft de  klassieke wandlamp zeer sfeervol, maar toch duurzaam en energiezuinig. 

 

Wil je meer weten over duurzame verlichting?

Je kun deze verlichting  eenvoudig online bestellen. Op de webshop vind je alle duurzame lampen met LED verlichting dankzij een handige filter aan de zijkant. De webshop wandlampen-expert.nl is zeer voordelig geprijsd. Dit komt omdat we een wandlampen specialist zijn.  Daardoor kopen we de lampen in grote aantallen in. Dit levert een aanzienlijk inkoopvoordeel op. En dit voordeel delen wij weer met onze klanten. Daardoor zijn al onze wandlampen zo voordelig. Natuurlijk is service ook heel belangrijk. We bieden een zeer hoge service. Zo bezorgen we alle lampen gratis bij u thuis. Is de lamp toch niet naar wens? Dan kun je hem gratis weer terug sturen. Zonder opgave van reden. Altijd je geld terug.  We hebben altijd een goede wandlamp voor iedereen.  Of je nu zoekt naar een moderne wandlamp in de slaapkamer of naar een klassieke wandlamp voor in de woonkamer. Altijd een passende lamp. Onze Lichtexperts helpen je graag met het maken van een juiste keuze. Er zijn zoveel mogelijkheden. En de techniek blijft zich op dit gebied ook snel doorontwikkelen.  Dus ben je opzoek naar een duurzame wandlamp? Bel dan eerst even naar 0800 – 5008 Wandlampen-Expert.

http://www.wandlampen-expert.nl/