Doorstroom apparaat

Doorstroom apparaten

Met een doorstroom apparaat van Wijas heeft u snel, veilig en eenvoudig warm water. Het apparaat geeft binnen 30 seconden warm water. Zo is er geen opslagvat nodig. Ze zijn klein van afmeting en kunnen overal wel geplaatst worden.

Een doorstroom apparaat is heel eenvoudig aan te sluiten met flexibele leidingen, met een schroef of snelkoppeling kunt u deze bevestigen aan de waterleiding.

U plaatst een doorstroom apparaat eenvoudig onder de wastafel of in het keukenkastje en een 230Vac-16A groep is voldoende. 

De voordelen van een doorstroom apparaat is dat er geen gassen vrijkomen, geen kans op koolmonoxide, geen onderhoud, geen waakvlam, geen legionella en geen waterverlies. Het apparaat is eveneens geschikt voor bijvoorbeeld op een tandartspraktijk om te spoelen,

De perfect 3500 en de perfect 4500 zjn handig voor bijvoorbeeld in de garage of loods om even uw handen te wassen. Maar zeker niet geschikt om te douchen. Met een Pow 21 H kunt u wel douchen.

Een doorstroom apparaat is beslist geen alternatief voor een elektrische boiler. Hiervoor heeft u veel zwaardere uitvoering nodig.

Een doorstroom apparaat is een perfecte oplossing als u goedkoop, snel en eenvoudig warm water wilt hebben. Een doorstroomapparaat heeft geen hogere temperatuur dan 40 graden. 

Wilt u weten welk doorstroom apparaat geschikt zou zijn voor uw situatie bezoek onze website en leest u goed de technische specificaties door.

 

http://elektrischeboiler.nl/