Duurzaam Vandaag
Image default
Woning en Tuin

De allermooiste muurstickers voor de kinderkamer

Met ons ruime assortiment aan muurstickers, decoreer je de kinderkamer in mum van tijd tot een fleurige ruimte. Onze stickers zijn gemaakt van vinyl en gemakkelijk aan te brengen op de muur. Daarnaast hebben de stickers de eigenschap dat ze nauwelijks van een muurschildering zijn te onderscheiden. Bij Stickerparadijs heb je de keuze uit meer dan 2500 ontwerpen op maat. Waar wacht je nog op?

Muurstickers kinderkamer op maat

Bij Stickerparadijs is de klant koning. Jij bepaalt het formaat, kleur, tekst en font van de muurstickers voor de kinderkamer. Liever het ontwerp in spiegelbeeld? Of geef je wellicht de voorkeur aan muursjablonen? Tijdens de bestel procedure is alles mogelijk. Altijd een passend ontwerp voor de kinderkamer!

Muurstickers ook als sjabloon

Het is tevens mogelijk de muursticker als muursjabloon te bestellen. Dit betekent: dezelfde muursticker ontwerpen zijn ook als sjablonen verkrijgbaar. Net als stickers breng je deze op een gladde, vlakke muur aan. Je dept er met een kwast verf op en wanneer de verf halfdroog is, verwijder je het sjabloon en ben je eigenaar van een prachtige muurschildering.

Bij Stickerparadijs heb je de volledige vrijheid in het bepalen van een nieuwe look voor de kinderkamer. Echter, niet alleen voor de kinderkamer, maar bijvoorbeeld ook voor de babykamer of tienerkamer. Van muurstickers, muurteksten, geboortestickers, naamstickers en deurstickers tot schitterende sjablonen. Zeg het maar! Na een veilige online transactie ontvang je de stickers voor de kinderkamer binnen enkele werkdagen thuis.

http://www.stickerparadijs.nl/muurstickers/kinderkamer