Duurzaam Vandaag
Image default
Winkelen

Whiskey karaf: Wat is er zo speciaal aan de A Quadro?

Whiskey glazen kennen we allemaal wel alleen sinds de nieuwe A Quadro collectie wordt iedereen spontaan verliefd op deze whiskey karaffen. Een whiskey karaf is natuurlijk perfect om neer te zetten op het dressoir. Iedereen kan hiervan genieten zelfs als je geen whisky liefhebber bent. Maar wat maakt de whiskey karaf nou zo anders dan alle andere karaffen die we op het internet voorbij zien komen?

Whiskey karaf is zeldzaam in Nederland.

Natuurlijk kom je ze in Schotland wel tegen als je een whisky reis maakt. Alleen een whiskey karaf in Nederland is nog steeds vrij zeldzaam. Als je dan zo’n prachtige whiskey set als de A Quadro tegenkomt, dan wordt je direct verliefd. Het unieke gedraaide design maakt de karaf anders dan alle andere modellen die je ooit gezien hebt. Een Cognac karaf is meestal een beetje rond en niet speciaal. De ontwerpers van de A Quadro durfde verder te gaan door een whiskey karaf te ontwerpen met een draai. Het karaf en de whiskey glazen zijn niet bepaalt rond te noemen en eerder vierkant van vorm.

Whiskey karaf gemaakt van puur kristalglas.

Als je een keer een whiskey karaf tegenkomt dan mankeren er vaak twee dingen aan. Nummer één het is heel goedkoop glaswerk. Nummer twee: De whiskey karaf is gemaakt van puur kristalglas en dus super duur. De Whiskey Glazen Shop heeft hier met de A Quadro een prachtige oplossing voor. Als eerste is de whiskey karaf gemaakt van puur kristalglas uit de Tsjechische Bohemen. Boheems Kristal staat niet alleen bekend om de hoge kwaliteit, maar ook om de lage prijs. In verhouding met andere merken betaal je voor de A Quadro dus niet de hoofdprijs! Laat je inspireren door deze prachtige whiskey karaf uit het assortiment van de Whiskey Glazen Shop en ervaar zelf waarom het karaf zo bijzonder is.

https://www.whiskeyglazenshop.nl