Duurzaam Vandaag
Image default
Winkelen

Welke elektrische fietsen hebben de beste motoren? Hier lees je alles wat je hierover moet weten

Een persoon zonder enige ervaring of kennis over elektrische fietsen zal denken dat alle elektrische fietsen hetzelfde zijn. Echter is niks minder waar, elektrische fietsen verschillen niet alleen maar qua kleur, vorm, soort en maat, maar ook qua techniek. De accu en de motoren zijn wat de elektrische fietsen laten rijden en kracht geeft. Elektrische fietsen hebben namelijk verschillende soorten accu’s en motoren. E-bikes kennen niet alleen verschillende merken accu’s en motoren, maar ook uitvoeringen en krachten. Als je een e-bike of elektrische fiets aanschaft is het belangrijk om vooraf te weten welke motor het beste bij jouw rijstijl zal passen, het is namelijk moeilijk om achteraf van motor te verwisselen. In deze blog kun je lezen welke motoren in de top 5 van 2021 staan, lees dus gerust verder.

  1. Bosch Performance Line CX

De elektrische fietsen en e-bikes met een Bosch Performance Line CX motor zijn zeer krachtig. Dit is namelijk de sterkste en beste motor die er op dit moment is. Deze motoren hebben allemaal een kracht van 600 Watt en 85 Nm die je al vanaf de eerste trap voelt. Ook is de Bosch Performance Line CX klein en zeer licht waardoor deze erg fijn is geïntegreerd in de e-bike en elektrische fiets. Ook heb je met deze motor geen last van extra gewicht tijdens het fietsen. Webshops zoals Premiumbikes hebben erg veel elektrische fietsen en e-bikes met de Bosch Performance Line CX motor. 

  1. Shimano EP8

Op nummer 2 staat de Shimano EP8. Dit is de verbeterde versie van de E8000 STEPS. Premiumbikes heeft ook erg veel elektrische fietsen en e-bikes in het assortiment met Shimano EP8 motoren. 

  1. Yamaha PW CE

Op nummer drie staat de Yamaha PW CE. DIt is een Japanse grote speler als het op het gebied van motoren van e-bikes en elektrische fietsen aankomt. 

 

Gerelateerde artikelen

Nieuwe collectie leren tassen

Kortingscode Schoenen

Krassen op uw vloer?