Duurzaam Vandaag
Image default
Winkelen

Tabouret Benelux uw tabouret en kapperskruk specialist!

Tabourets en kapperskrukken

Tabouret Benelux heeft een ruim assortiment betaalbare tabourets en kapperskrukken voor u. U kunt kiezen uit een tabouret of kapperskruk met verchroomd, kunststof of aluminium voetkruis. Modellen met en zonder rugleuning en voor de professionele gebruiker die werkzaam zijn in een omgeving waar hygiëne essentieel is heeft Tabouret Benelux verschillende tabourets en kapperskrukken waar u de zithoogte met de voet kunt instellen.

 

Tabouret of kapperskruk op wielen

Is de keuze om een tabouret of kapperskruk te kopen met een verchroomd, kunststof of aluminium voetkruis vooral een kwestie van smaak, dat is de keuze om de tabouret of kapperskruk uit te rusten met glijdoppen of wieltjes zeker niet en mocht uw keuze op wieltjes vallen dan is het belangrijk om de kruk te voorzien van de juiste wieltjes.

 

Een tabouret of kapperskruk die op één plek wordt gebruikt kan voorzien worden van glijdoppen. Deze geven de tabouret of kapperskruk een grote stabiliteit maar is niet verrijdbaar. In veel gevallen is het juist makkelijk als u op uw werkplek mobiel bent en even van plek A naar B kunt verplaatsen zonder hierbij op te moeten staan. De tabouret en kapperskruk zijn door hun beperkte gewicht, en uiteraard uitgerust met de juiste wielen het perfecte zitmeubel hiervoor. Voor wieltjes is de belangrijkste stelregel, kies wieltjes met een zacht loopvlak voor een harde ondergrond en andersom. Mocht u twijfelen laat u dan voor aankoop informeren over de juiste wieltjes. Dit is essentieel voor het zitcomfort en voorkomt beschadiging van uw vloer.

 

Tabouret en kapperskruk zitting

Een tabouret en kapperskruk zijn beide een kruk die uitgevoerd is met een vijfpoots base die voorzien is van glijdoppen of zwenkwieltjes. Hiernaast zijn beide zitmeubels dankzij een gasveer traploos in hoogte verstelbaar. Dit gebeurd meestal met een hendel wat net onder de zitting geplaatst is maar bij enkele (duurdere) modellen kunt u de hoogte ook met de voet instellen.

 

Voor tabourets en kapperskrukken zijn een groot aantal verschillende zittingen verkrijgbaar. De meeste zittingen zijn voorzien van kunstleder maar u kunt ook kiezen uit zittingen van echt leder of PUR (Polyurethaan). De PUR zittingen zijn meestal uit één stuk gegoten en vrijwel onverwoestbaar. Deze zijn echter wel wat duurder in aanschaf.

 

Naast de verschillende materialen zijn er grote verschillen in omvang en vormgeving van de zitting. Er is echter een zeer belangrijk verschil tussen een zitting van een tabouret en kapperskruk. De zitting van een tabouret is rond met een platte of gewelfde bovenkant. Een gewelfde bovenkant heeft als voordeel dat u iets meer grip heeft. Een tabouret zit erg comfortabel en is voor zeer veel doeleinden geschikt. De kapperskruk heeft een zitting in de vorm van een zadel en wordt dan ook wel zadelzitting genoemd. Deze ergonomische vormgeving zorgt er voor dat de gebruiker in een actieve en natuurlijke houding komt te zitten waarbij de bekken automatisch in de juiste stand komen te staan en afknelling van de benen voorkomt. Mensen die beginnende rugklachten hebben of langdurig in dezelfde houding werkzaam zijn hebben baat bij het gebruik van een kapperskruk.

 

Tabouret en kapperskruk aanbieding

Tabouret Benelux is door haar eigen import in staat om tabourets en kapperskrukken te leveren tegen zeer scherpe prijzen. Onze tabourets en zadelkrukken zijn gegarandeerd de beste in hun prijsklasse en staan garant voor jarenlang zitplezier.

 

Tabouret Benelux

E-mail: info@tabouretbenelux

Telefoon: 033-7850399

 

Tabouret Benelux maakt kwaliteit betaalbaar!

http://www.tabouretbenelux.com