Duurzaam Vandaag
Image default
Winkelen

Krassen op uw vloer?

Krassen op uw vloer?

Krassen op de vloer… iedereen heeft wel eens een krasje op de vloer waarvan je denk waar komt dit vandaan? Meestal weten we niet eens waar die krassen vandaag komen. Als je kinderen hebt wil je hun vaker wel eens de schuld geven door bijvoorbeeld speelgoed of andere dingen maar misschien komt het door voorwerpen die u zelf over de vloer schuift zoals een stoel of tafel. sommige vloeren zijn gevoeliger voor krassen dan andere vloeren. En het ligt natuurlijk ook eraan of u bescherming tegen krassen onder u tafel of stoelen heeft geplaatst voor nog meer bescherming. Het kost maar een paar euro en dan heeft u minder kans op krassen op uw vloer!

 

Hoe voorkomt u krassen?

Vilt, stoelpoot doppen en vloer glijders dit zijn een aantal voorbeelden waarmee u krassen op uw vloer kunt voorkomen u plakt deze onder uw stoel of monteert ze op de stoel. Naast u dingen zoals vilt en andere producten voor onder een stoel kunt plakken kunt u ook eens na denken om bijvoorbeeld een leuk vloerkleed neet te leggen onder uw salon tafel of eet tafel. Met een vloer kleed ziet het er ook nog eens leuk uit en het beschermt uw vloer ook nog eens. Als u kiest voor een vloer kleed moet  wel erop letten dat de onder kant niet te ruw is voor uw vloer anders maakt het nog meer krassen.

 

Zo krijgt u krassen uit de vloer

Natuurlijk zijn er ook genoeg manieren om krassen uit uw vloer te krijgen het is niet altijd mogelijk bij alle soorten vloer maar u kunt het altijd proberen.

Ondiepe krassen uit een laminaat vloer verwijderen doe je zo: U maakt het gebied goed school daarna  Neem een wattenstaafje en was en vul zo de kras op daarna Laat je het 24 uur drogen als het heeft gedroogd neem je hout stopverf en vul de kras tot het even hoog is als je vloer

 

 Uit een houten vloer kunt u ook makkelijk krassen verwijderen door de volgende stappen:

Polijst de kras en de plek rondom de kras met behulp van een schuursponsje. Doe dit tot er een gelijkmatig oppervlak ontstaat.

Behandel het gepolijste deel met was, lak of olie. Kies het middel waarmee de houten vloer oorspronkelijk is afgewerkt en waarmee je de vloer onderhoudt.

 

Hopelijk kan u de krasjes voor komen of heeft u ze goed kunnen verwijderen en zal dit in de toekomst niet meer hoeven.

https://stoeldopshop.nl/

Gerelateerde artikelen

De pluspunten van het winkelen van sieraden online

Nieuwe collectie leren tassen

Tabouret Benelux uw tabouret en kapperskruk specialist!