Duurzaam Vandaag
Image default
Winkelen

Kortingscode Schoenen

Naast vrouwen kopen ook steeds meer mannen hun schoenen via het internet. Waar men vroeger nog bang was dat de schoen niet zou passen, gaan we de laatste jaren helemaal los. Naast de traditionele schoenenzaken zijn er ook nieuwe spelers op de markt zoals Zalando. Wat veel mensen vergeten is dat Zalando pas sinds 2008 bestaat. Zalando is opgericht in Duitsland maar heden ten dage zie je ze overal ter wereld opduiken. Je kan er niet alleen schoenen kopen maar ook andere zaken zoals woonartikelen en kleding.

Hoeveel paar schoenen koop jij?

Gemiddels gezien koopt een Nederlander (lees vrouw) 7 paar nieuwe schoenen per jaar. In het hele leven betekent dit een uitgegeven bedrag van meer dan twintig duizend euro. Natuurlijk zijn er ook uitzonderingen maar over het algemeen gesproken kopen vrouwen meer schoenen dan mannen. Dit is niet alleen zo in Nederland maar wereldwijd. In Nederland hebben we het ook lastiger op het gebied van schoenen. Voor elke seizoen en jaargetijde hebben we andere bescherming nodig voor onze voeten.

Korting bij vele schoenzaken

Als jij vaker online winkelt, weet je misschien al wat een kortingscode inhoudt. Dit is een combinatie van cijfers en/of letters, die je kan invoeren tijdens het bestelproces. Vele winkels, waaronder Wehkamp en Zalando, vragen tijdens het afrekenen om een kortingscode. Soms heet het anders, bijvoorbeeld actiecode of couponcode. Als jij een kortingscode zoekt om een paar schoenen te kopen, is er een gespecialiseerde website. Op deze site vindt je alle bekende schoenzaken die weleens gebruik maken van een kortingscode. Ben jij ook benieuwd welke site dit is? Kijk dan snel hieronder, maar pas op, het werkt zeer aanstekelijk. Veel shopplezier toegewenst.

http://www.kortingscodeschoenen.nl/kortingscode-zalando/