Duurzaam Vandaag
Image default
Winkelen

een elektrische sigarettenmaker

Het gemak van zelf sigaretten maken is eindeloos. Een duur pakje kopen, heeft natuurlijk praktische voordelen, maar helaas wordt het voor veel mensen haast onbetaalbaar. Ook ben je er zeker van dat elk jaar het pakje sigaretten steeds maar weer duurder wordt. Zo wordt het steeds moeilijker om echt nog te kunnen genieten van een lekkere sigaret.

Een elektrische sigarettenmaker!

Daarom maken steeds meer mensen kennis met een (elektrische) sigarettenmaker. Met een dergelijk apparaat is het zeer eenvoudig om snel een goede, strakke sigaret te maken die bovendien hetzelfde smaakt als je vertrouwde merk die je normaal in een tabakzaak zou kopen.

Het werkt  zeer eenvoudig. Je hebt lege hulzen met filter nodig, tabak en een elektrische sigarettenmaker. Tabak en de filter met huls stop je in de elektrische sigarettenmaker. In een handomdraai heb je op die manier een mooie sigaret gedraaid. Indien je op die manier even door gaat, dan heb je zo een heel pakje vol.

Je eigen sigaretten maken is leuk!

Behalve dat het leuk is om je eigen sigaretten te maken, is het ook zeer goed voo de portemonnee. Het kan je namelijk al snel boven de 100 euro per maand besparen. Op jaar basis gaat dit natuurlijk om zeer aanzienlijke bedragen, die je niet zou willen laten liggen. Dit is dan ook de reden dat steeds meer mensen kiezen voor het zelf maken van sigaretten. Dit kan bijboorbeeld met de Zorr Powermatic 2 plus. Hier kun je op een elektrische manier je eigen sigaretten fabriceren.

Heb je meer interesse gekregen? Ga dan snel naar sigarettenmaker.nl en bekijk het gehele assortiment!

http://sigarettenmaker.nl