Duurzaam Vandaag
Image default
Vervoer en transport

Verhuislift in Amsterdam huren? Schakel Verhuisbedrijf Snelle Jongens in

U heeft een prachtig appartement gevonden in Amsterdam Er is echter een probleem: u weet niet hoe u al uw kostbare spullen onbeschadigd in uw appartement moet krijgen. Daar is een oplossing voor, namelijk een verhuislift. Door middel van een verhuislift wordt de inboedel eenvoudig via het raam naar binnen verhuisd. Een verhuislift is een mobiel voertuig dat zich verticaal mobiel voortbeweegt. Er kunnen spullen tot 400 kilo op de verhuislift en de lift gaat tot de negende verdieping van een appartement. Uw spullen blijven intact en het bespaart u onnodig veel sjouwwerk in trappenhuizen als u de verhuizing door ons uit handen laten geven.

Verhuisbedrijf Snelle Jongens

Wij zijn verhuisbedrijf Snelle Jongens en gevestigd in Amsterdam. Bij ons staat de klantvraag en maatwerk centraal. We zijn in de hele regio Amsterdam werkzaam. Het is ook mogelijk om verhuisbedrijf Snelle Jongens voor kleinere klussen in te schakelen. We stellen ons flexibel naar u op. We zijn telefonisch of via de e-mail bereikbaar om een verhuislift te reserveren en voor het beantwoorden van al uw vragen. Wij staan voor u klaar met deskundig advies. Voor de verhuur van onze verhuisliften hebben wij een vast tarief.

Aandachtspunten bij het huren van een verhuislift

Wanneer u overweegt een verhuislift in Amsterdam te huren, is het belangrijk om van te voren een aantal zaken te checken. Het is belangrijk om rekening te houden met het volgende:

  • De maximale afstand waarop de lift vanaf het gebouw geplaatst kan worden, is tien meter
  • Het is belangrijk dat de verhuislift op een harde ondergrond staat, want een zachte ondergrond zoals zand of gras is onveilig
  • Uw spullen moeten door het raam passen
  • Het maximale gewicht van de te verhuizen spullen is 400 kg
  • Om de veiligheid te garanderen, mag de lift uitsluitend door speciaal hiervoor opgeleide medewerkers bediend worden

De mogelijkheden

Maak het uzelf makkelijk en huur een verhuislift bij Snelle Jongens. Ga hiervoor naar Voor het gebruik van al onze verhuisliften gebruiken wij een vast tarief. U bent er zeker van dat de verhuisklus efficiënter verloopt, doordat de meubels niet gedemonteerd hoeven te worden, wij snel inzetbaar zijn, wij zeven dagen per week zonder meerprijs beschikbaar zijn, er diverse verhuisliften beschikbaar zijn en u altijd een professionele verhuizer tot uw beschikking heeft. Wij hebben aandacht voor uw wensen. U bent bij ons aan het juiste adres om snel uit de nood geholpen te worden.

https://verhuisbedrijfsnellejongens.nl/verhuislift-huren/amsterdam/