Duurzaam Vandaag
Image default
Vervoer en transport

Goedkope opslag vinden in Venlo was nooit eenvoudiger dan met Boobox opslagruimte.

Voor amper 69 euro per maand krijg je van ons een totaalpakket voor mobiele opslag, waarbij je eigen Boobox niet alleen wordt geleverd en weer opgehaald; desgewenst kunnen we hem ook voor je opslaan. Ga je verhuizen of zoek je snel extra opslagruimteruimte? Boobox kan het allemaal. En sneller. En simpeler. En goedkoper.

Wat is Boobox opslagruimte?

Boobox is mobiele self-storage 2.0. Als bedrijf of particulier geeft dit nieuwe concept je toegang tot eenvoudige, snelle en goedkope opslag. Hoe? Dankzij een lichte container van ongeveer 7,5 kubieke meter, de Boobox, die past voor elke voordeur of in een kleine parkeerplaats.

Boobox verhuisdozen wel zo makkelijk

De opslagbox kan (het equivalent van) 96 verhuisdozen aan en laat zich al in een uurtje inladen. De verhuisdozen zelf kun je trouwens ook meteen via ons bestellen, handig verpakt per 10 stuks en zelfs als je niet met een Boobox werkt. Onze professionele Boobox verhuisdozen hebben een lengte van 48,3 cm, een breedte van 32 cm en een hoogte van 36 cm. De inhoud bedraagt 58 liter, de draagkracht 100 kg en de stapelwaarde 600 kg.

De voordelen van Boobox opslagruimte

Met Boobox bespaar je niet enkel transport- en huurkosten, maar ook werktijd. Ga je verhuizen, dan betaal je bij ons bijvoorbeeld eenmalig een minimale kost van 3 huurmaanden of 207 €. Hiervoor leveren wij je box niet alleen aan huis, we brengen je lading ook naar het gewenste verhuisadres. Wil je je volle Boobox gewoon veilig en wel bij ons opslagen? Dan is ook deze opslag inbegrepen in onze maandprijs, inclusief de verzekering van je kostbare goed. Alles wat jij nog zelf moet doen, is je zaakjes goed voorbereiden en vervolgens een uurtje inladen.

Hoe werkt het?

Na het plaatsen van je bestelling wordt je Boobox op het gewenste moment aan het gewenste adres geleverd. Je laadt je box in en dekt de lading af met de bijhorende schutwand, die je goed aansnoert met de meegeleverde sjorband. Zit alles stevig vast, dan kun je de deuren van de Boobox weer afsluiten en vergrendelen met ons hangslot. Je box is nu klaar voor verhuis of opslag.

Reserveer je opslagruimte Venlo

Is onze Boobox iets voor jou, dan is bestellen erg eenvoudig en kan het 24/7 online gebeuren, rechtstreeks via onze site. Ga naar “Boobox reserveren“, volg de instructies van ons bestelformulier en laat ons weten hoeveel Booboxen je waar en wanneer wilt ontvangen, of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Wil je je opgeslagen Booboxen graag retour krijgen? Ga dan naar “Breng mijn Boobox terug” en regel je transport in een oogwenk. Zit je nog met vragen? Aarzel dan niet om ons te contacteren. Onze vriendelijke helpdesk staat altijd paraat.

https://boobox.nl