Duurzaam Vandaag
Image default
Vakantie

Top Stranden die je zullen verbazen in Texas

Texas is een staat in het zuiden van de Verenigde Staten van Amerika. Het heeft een zeer lange kustlijn aan de Golf van Mexico, waardoor het een perfecte bestemming is om te genieten van enkele prachtige stranden. Deze zullen je verbazen door hun schoonheid en natuurlijke vergezichten. Enkele van de beste stranden in Texas bespreken wij hieronder, zodat je een betere keuze kan maken als je Texas bezoekt.

Omdat Texas een grote staat is, is het huren van een auto de beste manier om deze staat en zijn stranden te verkennen. De autoverhuurdiensten zijn hier van een zeer goede kwaliteit. Deze site bevat meer informatie over goedkope autoverhuur in Texas: https://www.autoprio.nl/nl-verenigde-staten-staat-texas/. En als je vooraf de verschillende autoverhuurbedrijven vergelijkt, zal dit je geld besparen bij het kiezen van een huurauto.

De zes beste stranden in Texas

Texas is populair om zijn schitterende stranden. Enkele van de beste stranden die je in Texas kan vinden, staan hieronder vermeld.

1. Boca Chica

Als je even wil ontsnappen van de bevolkte en drukke steden in Texas, dan is deze prachtige aaneenschakeling van stranden iets voor je. Een bezoek is uitstekend voor het ontspannen van je lichaam en geest en om niet na te denken over de dagelijkse sleur. Je kan hier genieten van een prachtig uitzicht, kristalhelder water, glinsterend zand en van een bijzonder mooie zonsondergang. Eens aangekomen op dit strand, zal je het niet willen verlaten.

2. Crystal Beach

De naam van dit strand zegt het al: het heeft kristalhelder water dat onweerstaanbaar is als je er eenmaal bent. Het is er ook veilig voor kinderen om te spelen en zwemmen. Niet alleen het water is er mooi, maar ook het uitzicht is adembenemend.  Het strand is het hele jaar door druk bezocht.

3. Surfside Beach

Dit is één van de schoonste stranden die je in Texas kan vinden. Er zijn hier veel watersportactiviteiten voor gezinnen en kinderen. Er is ook geen industrie in de nabijheid waardoor hier een gezonde lucht hangt die vrij is van verontreinigende stoffen. Als je zowel plezier als rust wil hebben, dan is dit strand iets voor je.

4. Matagorda Beach

Als je van zwemmen en spelen in het water houdt, moet je dit prachtige strand van Texas bezoeken. Het strand heeft veel ondiep water, waardoor het veilig is om te zwemmen en andere wateractiviteiten te doen. Je kan er genieten van de natuur en ook veilig in het water spelen. Vele mensen verkiezen dit strand voor een picknick of een feestje omdat het gelegen is te midden van de natuur.

5. High Island Beach

Dit strand is begroeid met eikenbomen, wat zorgt voor een prachtig plaatje. Er is ook geen geluidsoverlast of vervuiling op strand. Als je een rustmoment wil, kan dit strand je de nodige ontspanning bieden op elk moment van de dag. Je vindt hier zowel toeristen als lokale inwoners die genieten van de natuur, zon, zee en zand. Het is mogelijk om een strandresort te huren of om je te installeren op het glinsterende zand en te relaxen.

6. Lighthouse Beach

Het laatste strand dat we bespreken is natuurlijk ook weer een toplocatie. Het heeft een speeltuin voor kinderen, wateractiviteiten voor kinderen en volwassenen, picknickplaatsen en -tafels, resorts, en nog veel meer. Je kan genieten van de natuur en er is ook entertainment en plezier op dit strand te beleven. Dit strand mag je niet missen tijdens je vakantie in Texas.

Conclusie

Texas heeft een heel aantal beroemde en prachtige stranden die voor iedereen een bezoek waard zijn. Enkele van de mooiste stranden van Texas zijn hierboven vermeld.

https://www.autoprio.nl