Coniferen en speciale uitvoeringen van de plant kopen doet u bij de specialist

U wilt coniferen kopen. Maar wist u dat u bij een gespecialiseerde boomkwekerij niet alleen gewone coniferen, maar ook diverse speciale uitvoeringen van deze plant verkrijgbaar zijn? De specialist biedt een zeer ruim en veelzijdig assortiment. Zo kunt u bijvoorbeeld diverse soorten coniferen kopen, zowel gewone coniferen als haagconiferen. Maar u kunt bij de specialist ook terecht voor stek en plantgoed. Dan koopt u bijvoorbeeld coniferen en taxus in grote groepen, of juist een conifeer of taxus apart in een pot. Waar vindt u een specialist die al deze planten kan leveren? Boomkwekerij Arno van Nunen B.V. staat voor u klaar met planten van uitstekende kwaliteit. Kom snel eens langs!

Coniferen kopen bij een betrouwbare boomkwekerij

Bent u van plan coniferen van uitstekende kwaliteit te kopen? Boomkwekerij Arno van Nunen B.V. is de naam. Hier vindt u niet alleen verschillende soorten coniferen die u kunt kopen, u weet ook zeker dat deze van uitstekende kwaliteit zijn en dus lang meegaan. Het kweken van de coniferen en taxus wordt door de specialist met de grootste zorg gedaan. Zo wordt de gewortelde stek in eigen kassen geproduceerd, staan ze vervolgens een jaar op de bedden, worden ze daarna verplant en dan staan ze nog twee tot drie jaar in volle grond. Op die manier ontstaat een goede, snelgroeiende conifeer die mooi en sterk is.

Coniferen kopen? Bedrijven en particulieren kunnen bij de professional terecht

Wilt u coniferen kopen voor uw bedrijfstuin? Of wilt u uw eigen tuin opleuken met een mooie haag van coniferen? Of wilt u coniferen doorverkopen in uw tuincentrum? Boomkwekerij Arno van Nunen B.V., specialist in het kweken van planten in grote aantallen, levert zowel aan particulieren als aan bedrijven. En ook wanneer u de coniferen wilt verkopen of gebruiken bent u bij de specialist aan het juiste adres. Levering aan retail, hoveniers, tuincentra, groothandels, bedrijven en particulieren vormt bij de specialist absoluut geen probleem. En of u nu in Nederland woont, of buiten Nederland: coniferen kopen kan overal. De specialist levert ook aan klanten door heel Europa.