Duurzaam Vandaag
Image default
Tuin en buitenleven

Betonpoeren voor een goede fundering

Betonpoeren worden vaak gebruikt als je een groot en zwaar bouwwerk wilt plaatsen. Om ervoor te zorgen dat het bouwwerk een degelijke fundering heeft en niet kan verzakken plaats je er betonpoeren onder. 

Kies voor de juiste betonpoeren

Betonpoeren worden gebruikt voor verschillende bouwwerken. Zo kun je ze gebruiken als ondersteuning voor een groot terras, een tuinhuis, een schutting enzovoort. Omdat het zaak is dat het bouwwerk stevig staat en je geen kans loopt op verzakking kies je het beste voor goede betonpoeren. Je kunt er wel op bezuinigen maar als dit de kwaliteit van de fundering meer kwaad dan goed doet heb je nog weinig bereikt. Het is daarom zaak dat je goede betonpoeren kiest die het bouwwerk kunnen dragen. Hoe groter en hoe zwaarder het bouwwerk hoe flinker deze poeren zullen zijn en des te meer draagvermogen ze hebben.  

Ook voor borden op te plaatsen

Betonpoeren worden ook gebruikt voor het plaatsen van verkeersborden. Ook daarvoor kunnen ze worden ingegraven in de grond maar soms staan ze ook gewoon boven de grond. Een verkeersbord is niet zo zwaar en kan daarom in de betonpoer gedraaid worden en zeker als het maar een tijdelijk bord is dat regelmatig verplaatst wordt heeft ingraven weinig zin. Omdat een bord niet zo zwaar is blijft het toch wel staan. 

Lees eerst de instructie over het plaatsen goed door

Gebruik je betonpoeren als fundering voor een bouwwerk? Gebruik er dan voldoende en graaf ze op de juiste manier in. Als je niet precies weet hoe je dat het beste kunt aanpakken kun je op de website van Sierbeton Online een goede instructie vinden. Zij verkopen diverse poeren in allerlei maten, soorten en kleuren maar kunnen ook betonpoeren in opdracht gieten zodat je er altijd hebt die naar je zin zijn en waar je mee vooruit kunt.