Duurzaam Vandaag
Image default
Mode en Kleding

Snapbacks komen sterker terug dan ooit

Kent u ze nog, de snapbacks, de petten uit 2011. Toen een van de grootste rages van het jaar. Deze rage duurde ongeveer 4 jaar. Na 2015 verdwenen de petten uit de schappen en droeg niemand ze meer. Maar vanaf februari 2018 komt het merk met een nieuwe collectie waarmee ze de petten terug op de markt willen krijgen. Dit maakte de directeur van Snapbacks afgelopen maandag bekend, op een persconferentie in de Amerika.

Een van de redenen om de persconferentie in de Amerika te geven, is de New York fashion week die volgende week plaatsvindt. De directeur maakte bekend dat de nieuwe collectie voor het eerst te bewonderen valt op de catwalk. Volgens de directeur zal het een grootse show worden met verrassende elementen. Na de show kunnen de gasten door naar de afterparty waar het feest zich zal voortzetten. Meer informatie over het evenement wilde hij nog niet prijsgeven.  

Over de collectie zelf deed hij ook nog een beetje vaag. Wat hij wel kon vertellen over de nieuwe petten is de verrassende kleurencombinaties. Daarbij zijn er nieuwe ontwerpen, die in de collectie zijn toegevoegd. Men zal benieuwd zijn naar onze nieuwe collectie. Het is niet wat de consument van ons verwacht en dat maakt de collectie zo leuk, aldus de woorden van de directeur.

De pet kopen wordt wel lastig. Deze collectie is namelijk een limited edition. Dit houdt in dat de er maar een kleine hoeveelheid van de nieuwe collectie geproduceerd wordt. Daarbij zijn de petten niet in elk land te koop zijn. Het bedrijf heeft er voor gekozen om de petten maar in vier landen te gaan verkopen. De landen waar de snapbacks te koop zijn, zijn : Amerika, Engeland, Duitsland en Nederland. Met deze limeted edition collectie wil het bedrijf de petten terug op de kaart zetten.

Het bedrijf gelooft erin dat, na deze collectie de vraag naar de snapbacks  zal vergroten. De volgende collectie staat dan ook al klaar. Deze tweede collectie zal pas verschijnen als de limited edition helemaal uitverkocht is. De verwachting is dat dit binnen twee weken het geval is.

Het bedrijf pakt dus groots uit voor de nieuwe collecties. Het bedrijf maakt zijn comeback en dat mag de hele wereld weten. De petten zullen vanaf februari volgend jaar te koop zijn in de winkels.

 

https://www.snapbacks.nl/