Duurzaam Vandaag
Image default
Mode en Kleding

Koop een lekker zittende lingerie in Belgie

Iedereen heeft vast wel één of meerdere bh’s in de kast liggen die prachtig mooi zijn, maar echt voor geen meter zitten. Je hebt ze gekocht omdat je het mooi vond en vergat daardoor dat comfort ook erg belangrijk is. Of misschien zat het toen het gloednieuwe was nog wel lekker, maar begonnen na een korte tijd de bandjes of beugels al pijn te doen. Wij helpen je dit in vervolg te voorkomen!

 

Ga voor goede lingerie naar Belgie

Waarom zou je voor lingerie naar Belgie rijden? In Nederland zijn we iets meer gericht op het mooie van de bh, waar de Belgen juist gefixeerd zijn op de comfort van lingeriestukken. Wees slim en zoek lingerie in Belgie in een boetiekje in plaats van naar de grote (en vaak goedkopere) concurrenten te gaan zoals H&M en Hunkemöller. Deze lingerie wordt in grote massa’s gemaakt, waardoor niet op kwaliteit wordt gelet en er al snel foutjes zichtbaar zijn. Denk hierbij aan loszittende naden of zwakke beugels.

 

Standaard tips voor uitzoeken van lingerie

Iedereen heeft een ander lijf, andere borsten of zelfs littekens waar rekening mee gehouden moet worden. Om te starten is het belangrijk om te weten dat hoe breder de bandjes zijn, hoe meer gewicht ze kunnen dragen en daarmee comfortabeler zijn voor je rug. Heb je siliconen borsten? Dan is het aan te raden om te kiezen voor een voorgevormde bh. Een bh met elastieken bandjes rond de rand verkleint ook nog eens de kans op inkijk én sluit daarmee ook perfect aan op de borst!

https://dolcedonna.shop/collections/lingerie-belgie