Duurzaam Vandaag
Image default
MKB

Henco, de duurzame buis en perskoppeling voor elke woning

In onze maatschappij staat men daar vaak niet meer bij stil maar water is onze eerste levensbehoefte. Zonder al te veel verstoringen of beperkingen stroomt het, schoon en helder, bij ons bij Bad & Design uit de kraan. Ondanks dat we er altijd gewoon op rekenen is een veilige aanvoer van vers drinkwater een absolute must, zodat het zowel in nieuwbouw of renovatie, bij de bouw of renovatie wel de juiste aandacht verdient. Ook hier zijn we echter ‘verwend’ omdat het Belgische Henco de perfecte buis, perskoppelingen en schroefverbindingen al voor ons heeft uitgevonden. De Henco buis is een flexibele meerlagenbuis die een continue doorstroom gegarandeerd. Henco Vision is ‘easy to install’ door zijn steek- en schroefverbindingen en Henco persfittingen zorgen voor snelle en veilige verbindingen door gebruik van de Henco perstang. Als toonaangevende leverancier van innovatieve en betrouwbare leidingsystemen heeft het bedrijf tientallen jaren ervaring verzameld waardoor deze buis en persfittingen duurzaamheid, veiligheid, betrouwbaarheid en installatiegemak bieden.

Flexibele en duurzame meerlagenbuis

Leidingen zijn verpakkingen voor onze kostbaarste hulpbron, drinkwater. Het bedrijf weet als geen ander hier zorgvuldig mee op te gaan door het gebruik van een meerlagenbuis die de watertoevoer blijvend garandeert. Doorontwikkelde duurzame materialen en moderne productiemethoden staan hiervoor garant. Henco leidingen zijn corrosievrij en worden vervaardigd volgens de laatste normen. Ze zijn dus perfect toepasbaar bij het monteren van drinkwaterleidingen met hoge hygiënische eisen. Betrouwbaarheid is niet alleen noodzakelijk bij de producten zelf maar ook bij de toeleveranciers. De voordelen van een snelle en gemakkelijke installatie gaan verloren als de leveringen niet tijdig plaatsvinden en achterblijven bij de installatiewerkzaamheden. In de webshop van Bad & Design vindt u enorm veel Henco artikelen op voorraad zodat snelle en voordelige (na)levering gegarandeerd is.

Betrouwbare koppelingen en fittingen

Een betrouwbare buis is niet voldoende om een permanente doorvoer van water of gas te garanderen. Het gaat om de combinatie met betrouwbare Henco persfittingen en Henco vision buis en andere producten. De keten is tenslotte zo sterk als de zwakste schakel. Ook op dit vlak hebben deze producten zich al decennia lang bewezen als een betrouwbare verbindingen die meer dan voldoende bescherming en duurzaamheid bieden. De leidingsystemen in zijn gehaal voldoen aan de hoogste eisen en leveren wat ze beloven, een continue transport van water en gas als invulling van de eerste levensbehoefte maar ook van comfort en behaaglijkheid. Bij Bad en design ondersteunen wij dit principe graag, wij leveren niet alleen de Henco artikelen uit voorraad maar kunnen u ook van gedegen en kwalitatief advies voorzien over uw keuze en de wijze van installeren van deze artikelen. Neemt u gerust contact op met onze klantenservice.

X

http://www.badendesign.nl/henco