Duurzaam Vandaag
Image default
Marketing

Voor wie zijn de bouwhekbanners?

Bouwhekbanners zijn voor bedrijven waar er verbouwt word, want je wil niet dat klanten het onafgemaakte bouwplaats zien, maar juist het afgemaakte gebouw waar ze van kunnen genieten.

Door gebruik te maken van bouwhekbanners scherm je het bouwplaats af en maak je tegelijk reclame, want op de bouwhekbanners kan je gewoon reclame maken. Je kan er logo’s op plaatsen met teksten of afbeeldingen. Het ontwerp is helemaal aan jouw zelf en wanneer je het ontwerp hebt kan je de bouwhekbanners laten bedrukken en ze vervolgens op de bouwhekken plaatsen.

Er zijn een aantal bedrijven dat zich richten op het bedrukken van reclamedragers en voor bouwhekbanners is het ook slim om zo een bedrijf in te schakelen. Deze drukkers kan je heel makkelijk vinden door het te googelen, je krijgt in Google gelijk een lijst te zien van drukkers dat bouwhekbanners kunnen bedrukken. Lees altijd even de recensies door van klanten als dat mogelijk is en bij de meeste drukkers is dat mogelijk op hun website. Vraag ook altijd of je wat van hun eerdere bouwhekbanners kan zien, zo weet je wat je kan verwachten.

Het is natuurlijk niet goedkoop om banners te laten bedrukken daarom is het altijd handig om wat onderzoek te doen zodat je weet wat je kan verwachten.

http://reclamekanon.nl/bouwhekbanners-bestellen/