Duurzaam Vandaag
Image default
Marketing

Boxershorts heren by Dann Hensums TM

Vaak wordt het kopen van heren boxershort als sluitstuk van de garderobe gezien. Een kleine groep weet de perfect sluitende ondermode wel op waarde in te schatten. Maar waar vind je de ideale boxershort voor de heren? In dit artikel gaan we in gaan op de aankoop zonder dat je na de aanschaf een de vervelende cognitieve dissonante er aan overhoudt.

Nieuwe boxershorts heren kopen? !

1 Wat verwacht ik van mijn ondergoed? Da’s eigenlijk de eerste vraag die je wilt stellen. Heb je een boxershorts voor het speciaal sporten nodig, day to day gebruik of voor een spannende avond. Een boxer die je nodig hebt zonder dat je (nieuwe) vriendin je met gefronste wenkbrauwen je nog net niet uitlacht? Tis eigenlijk net zoals verkeerde witte sportsokken onder je sollicitatie pak. Maak eerst een keuze welk type boxer je nodig hebt.

2 Wat is het budget? De gemiddelde Nederlander besteed schokkend weinig aan ondermode. Met ongeveer 18 euro per jaar worden er gemiddeld 6 nieuwe exemplaren gekocht. Dat is de reden dat je veel mensen of met zeeman en wibra onderbroek of met hele oude boxer (inclusief luchtige gaten) ziet. Toch worden er ongeveer 500.000 stuks premium boxershorts per jaar verkocht. Stap uit de grijze midden massa en doe jezelf een mooi kado!

3 Waar koop ik mijn boxers? Ik richt me in eerste instantie op online markt en daar heb je doorgaans twee categorieën. De eerste categorie zijn de tussenhandelaars en de online warenhuizen. Bij deze groep kan je verschillende merken boxers kopen. Nadeel is dat ze niet de gehele collectie laten zien, alleen de zogenaamde snellopers en niet de specialties. Daarnaast is er een klein risico dat je een namaak koopt. De andere categorie zijn de merken waarbij je de officiële verkooppunten de originele koopt uit de laatste collectie.

4 Welke maat boxershorts? Uit onderzoeken is gebleken dat de helft van de Nederlanders een te krappe boxershort draagt. Dat kan te maken hebben met de onjuiste inschatting van je maatvoering maar anderzijds kimpen de -met name- de goedkope onderbroeken. Doorgaans worden de onderbroeken te warm gewassen en in de droogtrommel gegooid. Dit laatste is een doodzonde voor de underwear liefhebber; read the washing label.

Ten slotte is het erg verstandig om voor heren boxershorts eerst 1 boxershort te kopen, deze te uit te proberen en daarna meer te bestellen. Dan weet je of je de onderbroek goed past, de gebruikte materialen je wel aan staan en of ze veel krimpen in de was. TJa, beter save than sorry… Succes!! 

 

http://www.dannhensums.com/nl/blogs/boxershorts/

Gerelateerde artikelen

Voor wie zijn de bouwhekbanners?

Videomarketing inzetten? Dit is waarom!

Tinttotaal – plakletters