Duurzaam Vandaag
Image default
Management

VoIP onbeperkt bellen en vaste nummers

Bereikbaar voor uw klanten

Als het goedkope beltarieven en vele mogelijkheden betreft hebben wij een goede naam. Met een groot aanbod aan vaste nummers en een perfect systeem zijn wij de beste VoIP telefonie aanbieder. We hebben een professioneel team welke altijd voor u klaar staat en samen met een sterke infra netwerkstructuur bieden we onze klanten uitstekende kwaliteit.

We bieden vaste telefoonnummers, telefooncentrales fysiek en virtueel, echt onbeperkt bellen en alles op het gebied van VoIP. We zijn een van de weinige totaaloplossers op het gebied van VoIP telefonie.

U kunt gebruik maken van de voordelen van VoIP waaronder flexibiliteit, bereikbaarheid en kostenbesparing. Telefonie via VoIP is namelijk goedkoper dan normaal bellen. Met VoIP telefonie bent u overal en altijd bereikbaar zolang u over een werkende internetverbinding beschikt.

Ook kunt u bij ons terecht voor het leasen van VoIP telefoons en gebruik maken van onze gratis app op uw smartphone. U heeft vervolgens de beschikking over vaste nummers op uw mobiel en dat alles voor zeer lage prijzen.

De ideale oplossing: de Telefooncentrale

We bieden de VoIP telefooncentrale welke u op uw smartphone door ons ingesteld kan krijgen. Een uitstekende oplossing voor de drukke ondernemer van tegenwoordig.

Wij bieden de 3CX Telefooncentrale welke de best presterende software telefooncentrale is. Deze telefooncentrale heeft veel prijzen gewonnen, vanwege de zeer gunstige tarieven en vele functies.

Voor iedere onderneming is deze telefooncentrale een goede oplossing vanwege de prijsopbouw welke gebaseerd is op het aantal beschikbare lijnen en niet op het aantal toestellen welke aangesloten worden. Deze telefooncentrale is derhalve zeer gebruiksvriendelijk.

Ook op uw mobiel

Een volledige telefooncentrale op uw mobiel, laten doorschakelen naar uw smartphone etc. etc. Alles is te bedienen vanaf uw smartphone. Wij stellen alles voor u in zodat u verder kunt en derhalve wordt uw onderneming professioneel ontvangen door uw huidige en toekomstige klanten.

 

https://voipstarr.nl