Verzekerd van veiligheid en kwaliteit met de fairy door

De fairy door is gemaakt voor kinderen om mee te spelen. Het is daarom van levensbelang dat het product van uitmuntende kwaliteit is. Nog belangrijker, is de veiligheid ervan. Door je fairy door te kopen bij Droomdeurtjes, ben je verzekerd van die veiligheid en kwaliteit. Deze droomdeurtjes zijn namelijk CE gecertificeerd. Elk deurtje is met de hand, met de grootste zorg én op ambachtelijke wijze binnen de Europese Unie geproduceerd. De deurtjes zijn dan ook geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar. Wil jij het zelfvertrouwen van je kind vergroten? Dan kun je bij de specialist uitstekend een veilig en kwaliteitsvol deurtje aanschaffen.

Motiverende, ondersteunende en lieve berichtjes om het zelfvertrouwen van je kind te vergroten

Het is altijd lastig om als ouder het zelfvertrouwen van je kind te vergroten. Het zelfvertrouwen van je kind heeft immers te maken met de gevoelens van je kind. Het is moeilijk om hierop in te spelen, vooral in het geval je kind zijn of haar gevoelens niet echt uitspreekt. Met de fairy door van Droomdeurtjes kun je inspelen op de rijke fantasie van het kind. Een fairy door vormt namelijk de toegangsdeur tot een fantasiewereld van elfjes en draken, die eruit ziet zoals het kind dat graag wil. De deur wordt geleverd met brievenbusje, waarin de elfjes en draken vaak lieve briefjes en complimenten achterlaten. Je kind leest dan ook regelmatig motiverende, ondersteunende en lieve berichtjes. Het zelfvertrouwen van je kind kun je hierdoor enorm vergroten.

Zelfvertrouwen van je kind vergroten met de fairy door van de specialist

Ligt jouw kind ’s nachts vaak wakker? Vind jouw kind het op school lastig om aansluiting te vinden met leeftijdsgenootjes? Of is je kind soms misschien wat teruggetrokken? Dan heeft het zelfvertrouwen van je kind vergroten natuurlijk de eerste prioriteit. Dat hoeft helemaal niet moeilijk te zijn. Kinderen hebben vaak genoeg aan een mooi verhaal, dat ze de mogelijkheid geeft flink te fantaseren. Met de fairy door van Droomdeurtjes is dit dan ook uitstekend te realiseren. Het deurtje geeft toegang tot een fantasiewereld, waarmee kinderen direct in contact staan door de mogelijkheid briefjes uit te wisselen. Zo kun je kinderen op een creatieve manier complimentjes geven. De wetenschap dat er ’s nachts een briefje teruggeschreven wordt, wellicht met een motiverend bericht of een complimentje, maakt het mogelijk het zelfvertrouwen van het kind te vergroten.