Duurzaam Vandaag
Image default
Internet marketing

Neem de tijd om u zorgen te maken

stock investing for dummies

Plan elke dag 30 minuten volledig ondergedompeld in uw eigen problemen. Op deze manier heeft u een legitiem moment om u zorgen te maken. Dit is de methode die door Dr. Julian Whitaker en Carol Coleman wordt voorgesteld in hun boek Lose 10 Years in 10 Weeks.

Hier zijn enkele tips om het goed te doen:

  • Breng uw problemen samen. Doe dit voordat ze uw gedachten verstoren. Stel een limiet in voor hoe lang u zich zo intens mogelijk zorgen maakt over problemen.
  • Als u zich zorgen maakt, maak u dan op de juiste manier zorgen. Doe het ijverig, intensief, voor resultaten.
  • Bevrijd jezelf dan van angst, vergeet het de rest van de dag en nacht.

Het idee om tijd te besteden aan zorgen is vergelijkbaar met de gratis schrijfmethode, waarbij je niets bewerkt totdat je schrijft wat je maar wilt, of de brainstormmethode, wanneer niemand de hardop geuite gedachten bekritiseert, zelfs de gekste. Angst kan je naar binnen trekken terwijl je probeert plezier te hebben met vrienden of je op een taak kunt concentreren. Daarom zou het op zijn minst verstandig zijn om een ​​tijd vrij te maken om u zorgen te maken, zodat angst uw leven op andere momenten niet bederft.

‘Zoek’ s avonds een half uur om je zorgen over te maken. Ga zitten. Zich zorgen maken. Denk intens na. Bedenk wat u zorgen baart en hoe u de situatie kunt verbeteren. Sommige mensen vinden het handig om de problemen op te schrijven en een lijst met mogelijke oplossingen te bedenken. Als je iets vindt dat het probleem kan oplossen, doe het dan, of formuleer in ieder geval een actieplan. Leg de zorgen dan opzij tot de volgende dag. Als je je nog steeds erg angstig voelt als je gaat slapen, zeg dan tegen jezelf: ‘Nee. Ik heb hiervoor al gezorgd). ” Klinkt simpel, maar het werkt als je wilt. “

…..meer info kunt u hier vinden «Road to 100k Instagram Followers»!

affiliate marketing on instagram

https://marketingbook.shop/