Duurzaam Vandaag
Image default
Internet marketing

Een bol.com tool om jouw zakelijke verkoop te optimaliseren

Als je een zakelijk verkoper bij bol.com bent is het soms lastig om overzicht te houden op je omzet, reviews en productverbetering. Gelukkig heeft Vpara een handige bol.com tool ontwikkelt om de data van de verkoop van jouw product inzichtelijk aan je te presenteren. Zo weet je precies waar de verbeterpunten zitten in jouw onderneming. Optimaliseer je product en vergroot je verkoopcijfers op een eenvoudige manier bij dit bedrijf dat zowel geschikt is voor startende als ervaren ondernemers.

Ontdek de inzichtelijke dataverzameling van de tool en vergroot je omzet

De bol.com research tool van Vpara heeft verschillende features. Met de WinstCalculator bereken je je omzet, nettowinst, kosten en btw. Zo heb je altijd inzicht in wat de online verkoop via bol.com jou oplevert en zie je ook of investeringen zich uitbetalen. Ook zie je in de Product Tracker je potentiële omzet, voorraad en bekijk je de producten van directe concurrenten of andere verkopers. Zo kun je eventueel investeringen doen bij interessante verkopers. Aan de hand van de Review Tracker bekijk je de reviews van je eigen product én die van concurrenten. Zo zie je waar verbeteringen en optimalisaties voor jouw zakelijke onderneming zitten en ben je je concurrenten altijd een stap voor. De data van deze tool worden weergegeven aan de hand van overzichtelijke grafieken en zijn volledig beschermd, zodat je data altijd veilig worden verzameld.

Vraag de gratis proefperiode aan en ontdek het gemak

Wil je ook gebruik maken van de diensten en ondersteuning van Vpara? Neem dan contact op met de specialisten en probeer de bol.com research tool gratis uit in de proefperiode. Hierin ondersteunt het bedrijf je, zodat je een vliegende start maakt en de software snel optimaal gebruikt. Je profiteert van een alles-in-een-pakket waarin alle features zitten die je nodig hebt voor jouw onderneming. Ervaar het gemak van Vpara en vraag jouw proefpakket aan!

Gerelateerde artikelen

SEO uitbesteden

Internet marketing specialist

Neem de tijd om u zorgen te maken