Duurzaam Vandaag
Image default
Huishoudelijk

Zeg tegen fossille brandstoffen nee. Kies daarom voor een elektrische boiler of cv!

Zeg tegen fossille brandstoffen nee. Kies daarom voor een elektrische boiler of cv!

Elektrische boilers en elektrische cv’s zijn een oplossing voor het verlagen van je stookkosten en jouw persoonlijke bijdrage aan een duurzamer en bewuster leven.
En op de website van boilers.nl zul je merken dat deze duurzame apparaten echt niet duur hoeven te zijn ook. Hier kun je namelijk terecht voor de meest voordelige boilers en cv’s, maar ook warmtepompen en zelfs waterontharders vind je hier. 

Kleine elektrische keukenboilers van 5 liter maar zeker ook grote boilers en buffervaten, tot wel 2000 liter. 

Boilers komen van bekende merken als DAT, Lemet, Ariston en Wesen. Elektrische cv’s zijn van het merk Wijas.
De keukenboilertjes van DAT, de DAT-Nofer ECO Plus 15 liter IN/UP
, worden vervaardigd binnen de EU met de allerbeste materialen. Deze boilers hebben een vat met slechts 1 lasnaad. De boiler is zo nog duurzamer geworden. Kalk kan zich door deze kleine aanpassing minder goed hechten aan de binnenkant van de boiler. Het apparaat is hierdoor heel onderhoudsarm geworden.

Het verwarmingselement van 2000 Watt zorgt voor een snelle opwarmtijd en de dikke issolatielaag van polyurethane foam zorgt ervoor dat het water langer warm zal blijven, waardoor je ook optimaal kunt profiteren van je dag- nacht stroom.

De ECO Plus boiler van 15 liter is te gebruiken gebruiken als zowel IN (onder de wasbak) als UP (boven de wasbak). En de prijs van deze elektrische boiler geloof je bijna niet; nog geen 165,- Euro.

 

 

Maar er is nog veel meer!

Elektrische boilers van het merk DAT zijn er in meer uitvoeringen en modellen.

DAT Nofer ECO Plus. Te verkrijgen in; 30, 50, 80 en 100 liter. 

DAT Quality Pro. Verkrijgbaar; 80 of 100 liter. 

Aparici Eficiente.  30, 50, 80 en 100 liter, plat vormgegeven met een diepte van een maar 28 centimeter. Deze design boiler kun je door het strakke ontwerp prima in het zicht hangen, of monteer de boiler in een kastje.

De DAT-Aparici Eficiente werkt trouwens anders dan de eerder genoemde modellen, deze boiler is namelijk voorzien van een dubbele tank. Zo heb je minder warmteverlies, bovendien is de opwarmtijd stukken korter.

Bij boilers.nl is alles altijd op voorraad, bestel je voor 16:00, dan zijn de volgende dag je spullen al in huis. De boilers kun je zelf heel eenvoudig installeren door de duidelijke Nederlandstalige montagehandleidingen die je kunt downlowden vanaf de website.

https://boilers.nl/