Duurzaam Vandaag
Image default
Huishoudelijk

Weldadig en toch zuinig douchen met de ECO Wellness douchekop

Weldadig en toch zuinig douchen met de ECO Wellness douchekop.

 

Niets lekkerder dan heerlijk bijkomen onder de douche van een drukke dag, na het sporten of gewoon om wakker te worden toch?

Jammer alleen dat het meeste water bij bijvoorbeeld een stortdouche gewoon naast u valt! Als u wel van die lekkere douche wilt genieten, maar ondertussen niet in de stress wilt raken van de energiekosten en het waterverbruik, is de ECO Wellness douchekop wellicht een uitkomst.

 

Het idee is vrij simpel; In het handvat van de ECO wellness douchkop zit een heel klein gaatje. Vanuit dit gaatje wordt er lucht meegezogen in het douchewater.

Hiermee kunt u zomaar tot wel 30% besparen! Er zal een turbulentie ontstaan die op zijn beurt weer een versnelling veroorzaakt van de doorstroom van het water. Zo kan er dus bespaart worden op het water zonder dat er een verschil te merken is met een traditionele douchekop.

Het inwendige ontwerp van de douchekop en de vorm van de spuitkoppen zorgen voor het verschil in waterbesparing per douchekop.

U zult bij de deze ECO Wellness douchekop naast het besparen van water dus ook besparen op de energiekosten. U heeft tenslotte ook minder warm water nodig. Een echte win-win situatie.

Bovendien is de douchekop ook nog eens beter voor de huid en het haar omdat het water zachter is.

 

 

 

 

Wilt u meer weten over deze douchekop of er eentje aanschaffen? Kijkt u dan eens op de website van elektrischeboiler.eu

 

 

 

https://elektrischeboiler.eu/Accessoires

Gerelateerde artikelen

Boiler kopen? Hier zijn ze het goedkoopst!

Drie voordelen van een professionele schoonmaakdienst

Schoonmaaktips om te onthouden