Duurzaam Vandaag
Image default
Huishoudelijk

Elektrische boilers staan voor duurzaam en veilig je water verwarmen.

Elektrische boilers staan voor duurzaam en veilig je water verwarmen.

Met een elektrische boiler kun je op een duurzame manier je water verwarmen. Er zijn echter wel een aantal zaken waar je op zou moeten letten om zo veel mogelijk plezier van je elektrische boiler te hebben.
Een boiler of elektrische boiler is een groot of kleiner voorraadvat waar het water in wordt  opgewarmd. Maar het is onmogelijk dat een boiler eindeloos warm water kan blijven geven. Als het al het warme water in het vat opgebruikt is, zal het nieuwe inkomende water weer opnieuw opgewarmd moeten worden. Daarom is het zo belangrijk dat je de juiste inhoud van je boiler kiest. En dat weten ze bij elektrischeboiler.eu als geen ander.

 

De ruimte die je te besteden hebt.

Hoe groter een boiler, hoe meer ruimte je daar voor nodig hebt uiteraard. Ga dus even na wat de beste plek is om de boiler van jouw keuze te plaatsen. Gelukkig is er voor elke situatie wel een geschikte boiler te vinden. Op de website van elektrischeboiler.eu kun je daarom uit een ruim assortiment boilers kiezen.

Ieder merk of model heeft zijn eigen specifieke voordelen:

• Een traditionele ronde boiler met conventionele onderaansluitingen (verticaal te plaatsen)

• Horizontale boilers met de aansluitingen aan de onderzijde van de boiler

• Horizontale boilers met de aansluitingen aan zowel links- als rechts (hier zit een patent op)

• Platte design boilers met een diepte van slechts 27 cm die je zowel verticaal als horizontaal kunt plaatsen

• De grotere 200 liter of meer boilers die op pootjes staan 

 

 

Onder een schuin dak bijvoorbeeld is een horizontale boiler de beste keuze. Een platte design boiler kan worden weggewerkt in een kastje of je hangt deze fraaie modellen in het zicht, dat misstaat geenszinds. Bij grote gezinnen of bij huizen met meerdere badkamers of stortdouches is een groot formaat boiler waar je voor zou moeten kiezen. 

 

De on-line boiler calculator

Elektrischeboiler.eu heeft bovendien een fijne tool op de website staan. Deze is te gebruiken om te bepalen welke elektrische boiler nu het meest geschikt is voor jouw persoonlijke situatie om je gas CV of geiser (voor je tapwater dus) te vervangen.

Deze punten zijn belangrijk:

• Hoeveel water verbruikt jouw huidige douchekop?

• Met hoeveel personen woon je in huis?

• Wordt er slechts op 1 moment gebruik gemaakt van de douche of wordt er snel achter elkaar door meerdere personen gebruik van gemaakt?

• Hoe lang duurt de gemiddelde douchebeurt?

 

Hieronder vind je deze link. Zo krijg je helder welke boiler het beste bij jouw situatie past:

 

https://elektrischeboiler.eu/Welke-boiler-bestellen

 

– Deskundig vrijblijvend advies

Op de site van elektrischeboiler.eu staat bij alle producten wat de specificaties zijn plus handleidingen die je eenvoudigweg kunt downloaden. Desondanks zullen er toch altijd nog vragen blijven. Geen situatie is gelijk, dus zijn ze bij elektrischeboiler.eu ook 24/7 bereikbaar via de mail en tijdens werkdagen is het mogelijk telefonisch om advies te vragen.

https://elektrischeboiler.eu/