Duurzaam Vandaag
Image default
Huishoudelijk

Boiler kopen? Hier zijn ze het goedkoopst!

Boiler kopen? Hier zijn ze het goedkoopst!

Bij elektrischeboiler.eu. vind je een zeer ruim aanbod en de voordeligste elektrische boilers, elektrische cv’s.
Er wordt nog altijd ten onrechte gedacht, dat het aanschaffen van elektrisch aangedreven apparatuur een dure aangelegenheid zou zijn, veel in duurder in aanschaf en gebruik dan gas. Maar niets is minder waar… Je hebt al een goede elektrische boiler vanaf een kleine 150,-.

Bij elektrischeboiler.eu verkopen ze alleen A-Klasse merken; Ariston, DAT, Lemet, Nofer-Aparici, Wesen, en Wijas. Er wordt nauw samen gewerkt met deze fabrikanten, waardoor het mogelijk is de kwaliteit te waarborgen. 

Elektrischeboiler.eu is exclusief importeur en distributeur van oa LEMET boilers voor de BeNeLux, Duitsland en Engeland. Boilers met een uitstekende prijs/kwaliteits verhouding en worden geproduceerd binnen de EU. Deze boilers (evenals alle andere producten) zijn altijd direct uit voorraad leverbaar. Dus je hebt je spullen de volgende werkdag lekker in huis!

Maar je kunt de boiler of cv ook gewoon online bestellen en meteen komen ophalen op het depot in Heiloo. 

Maar zoek je geen elektrische boiler of een elektrische cv, anti-kalk systemen hebben ze bijvoorbeeld ook, en alles leverbaar tegen zeer scherpe groothandelsprijzen. De plek voor installateurs, particulieren en/of projectontwikkelaars. Iedereen is hier uiteraard van harte welkom voor elk gewenst model boilercv en andere elektrisch aangedreven apparaten.

 

 

 

 

Het kan natuurlijk ook zo zijn dat je de producten eerst in het echt wilt zien voordat je iets aanschaft. Dan kan dat ook. De showroom is op werkdagen geopend tussen 09.00 en 17.00 uur, dan kun je meteen al je vragen stellen aan de vakmensen ter plaatse.

Door ervaring weten zij zeer goed wat voor jou de allerbeste keuze is en is het assortiment zo opgebouwd dat er voor iedere situatie wel een oplossing is.

https://elektrischeboiler.eu/