Duurzaam Vandaag
Image default
Horeca

Oplaadpunt voor de Elektrische fiets, Handige voorgemonteerde kast

Een handig oplaadpunt voor de E-bike

Dit handige Oplaadpunt is ideaal in bijvoorbeeld de Horeca om de E-bike, scooter of scootmobiel op te laden. Een handige regelkast die compleet is voorgemonteerd en voorzien is van beveiliging en wandcontactdozen.

Handig voor uw gasten

Maak het handig voor uw gasten wanneer ze in uw horecagelegenheid verblijven of in uw hotel waar ze de elektrische fiets mee op kunnen laden. Omdat deze kast volledig is voorgemonteerd hoeft u verder niets meer te doen. Ideaal als men even zit uit te puffen op uw terras en ondertussen even de fiets kunnen opladen.

De kast zit in een spatwaterdichte behuizing welke voorzien is van drie wandcontactdozen. Deze kast geeft u aan uw gasten om e-bikes, scooters en scootmobielen even op te laden wanneer dit nodig mocht zijn.

Ruim 2,6 miljoen e-bikes in Nederland

Wist u dat…er momenteel ruim 2,6 miljoen e-bikes op de weg rijden? Dan kunt u zeker niet achterblijven en als service een extra oplaadpunt aanbieden. Bovendien neemt het aantal fietsvakanties eveneens toe.

Deze kast voldoet aan alle normen waaronder CE keur en IEC60439-3 en zit in een 8 modules din kast met een doorzichtige deksel. Het is een spatwaterdichte kast die voorgemonteerd is, het enige wat u nog moet doen is het voorgeperforeerde deel open te slaan, dit is mogelijk aan de zijkanten als boven en onder.

Voordelen Oplaadpunt E-bike

  • Goede service voor uw gasten
  • Ideaal in de horeca
  • Voorgemonteerd
  • Veilige schakelkast
  • Voldoet aan alle keuren
  • Ideaal voor E-bikes, Scooters en Scootmobielen

Wilt u niet achterblijven en uw gasten een goede service aanbieden?

Deze regelkast is 24/7 te bestellen in de webshop van www.warmteshop.eu

 

 

 

 

https://warmteshop.eu/product/oplaadpunt-ebike-scootmobiel/