Duurzaam Vandaag
Image default
Hobby en vrije tijd

Waar kunt u goedkoop en kwalitatief houtpellets krijgen

Waar kunt u goedkoop en kwalitatief houtpellets krijgen

 

Houtpellets zijn een geweldige manier om uw huis efficiënt te verwarmen tijdens de wintermaanden. Het is ook een betaalbare, hernieuwbare energiebron die veel gebruikt wordt in Europa en Canada. In de Verenigde Staten zijn de prijzen voor houtpellets echter aan de hoge kant. Gelukkig zijn er een aantal manieren waarop u goedkoop aan houtpellets van goede kwaliteit kunt komen voor uw huisverwarmingssysteem. Hier zijn enkele tips over waar u betaalbare en kwalitatief goede houtpellets kunt kopen, zodat uw huis warm blijft deze winter, terwijl u binnen uw budget blijft.

 

Bekijk groothandel en bulkbakken.

Een goede plek om uw zoektocht naar goedkope houtpellets te beginnen is bij een grote groothandel of bulkbakwinkel. Deze winkels krijgen hun grondstof in grote hoeveelheden, dus hebben ze af en toe grote hoeveelheden houtpellets in de schappen liggen. Deze winkels zijn uitstekende plaatsen om uw zoektocht naar goedkope houtpellets te beginnen. Je weet nooit wanneer je een deal kunt vinden op een pallet of container vol met houtpellets. Misschien krijgt u wel een goede prijs voor een hoeveelheid die groot genoeg is om de hele winter mee door te komen.

 

Houtpellets kopen bij een tuincentrum

Een andere geweldige plek om goedkope houtpellets te krijgen is bij uw lokale tuincentrum. Veel tuinmeubelwinkels beginnen met het verkopen van houtpellets als een optie voor hun klanten om hun kassen te verwarmen. Ze kunnen ook worden gebruikt voor andere tuindoeleinden, zoals het warmhouden van planten in de winter. Als een tuincentrum bij u in de buurt geen houtpellets verkoopt, vraag de manager dan of hij ze speciaal voor u kan bestellen. Ze zullen waarschijnlijk meer dan blij zijn om een deal te sluiten voor houtpellets.

 

In bulk kopen

U kunt uw houtpellets ook in het groot kopen bij een plaatselijk palletbedrijf of houtpelletdistributeur. Neem contact op met uw lokale houtpellet distributeur, en vertel hen dat u graag op hun bulk houtpellets voor woningen lijst wilt worden gezet. Deze bedrijven hebben vaak grote hoeveelheden houtpellets die door hun normale klanten zijn afgekeurd. Ze verkopen deze meestal graag tegen een gereduceerd tarief aan huiseigenaren.

 

http://www.tuincenter-vincent.be