Duurzaam Vandaag
Image default
Hobby en vrije tijd

Hop, naar buiten!

Je wil als kind natuurlijk lekker naar buiten om met je vrienden te spelen wanneer het buiten lekker weer is. Er zijn vandaag de dag gelukkig heel veel leuke activiteiten om buiten te doen voor je vrienden en vriendinnen. In dit artikel vertellen we je graag wat meer over leuke dingen om buiten met lekker weer te ondernemen.

 

Je kunt een hele vette eigen gemaakte obstakel run opzetten in je tuin of bijvoorbeeld in het park of op het strand. Je kunt hiervoor natuurlijk van alles en nog wat gebruiken. Kijk eens om je heen in huis, er zullen heel veel dingen staan die jij kunt gebruiken voor je eigen gemaakte obstakel run. Je kunt het zo gek niet bedenken, wees lekker creatief!

 

Ballonnenhockey! Een heel leuk spel wat je makkelijk buiten kan doen. Zet twee wasmanden neer en maak twee teams, met zachte stokken is het de bedoeling dat jij de ballonnen in de wasmand van de tegenstander krijgt! Zorgt dat jij de minste ballonnen in je wasmand hebt en jouw team is de winnaar.

 

Een trampoline! Trampolines zijn natuurlijk geweldig om mee te spelen. Ook hierbij is altijd heel belangrijk om ervoor te zorgen dat je veilig op een trampoline speelt. Een beschermrand trampoline is daarom aan te raden om te gebruiken. Wanneer het trampoline springen veilig gebeurt is het natuurlijk een super goede manier om lekker stoom af te blazen met al je vriendjes en vriendinnetjes!

 

Levensecht Angry Birds! Het razendpopulaire telefoonspelletje Angry Birds is heel goed zelf na te spelen buiten! Zoek een Y vormige tak en span hier elastiek aan zodat je een grote katapult hebt om objecten mee af te schieten. Een paar meter verder op zet je een toren van dozen neer die je om moet schieten. Op deze manier speel je dus Angry Birds in het echt!

 

Je kan het zo simpel maken als je zelf wil. Ga een keer limbodansen! Of een groot watergevecht met de hele straat! Alles kan, zo lang je het maar veilig doet!

 

https://www.trampolines.nl/

Gerelateerde artikelen

Een jacuzzi als hulpmiddel tegen lichamelijke klachten

Wil je uitscheurend textiel of leer voorkomen? Kies dan voor een goede nestelring!

Een naar einde van een leuk weekend