Duurzaam Vandaag
Image default
Hobby en vrije tijd

Een naar einde van een leuk weekend

Het weekend is iets waar heel veel mensen naar uit kijken. Op donderdag avond begint het al een beetje te kriebelen en als vrijdag dan eenmaal begonnen is springen we helemaal uit ons dak. Vooral jonge mensen leven echt voor het weekend en naar het weekend toe. Je kan even helemaal één worden met een heleboel andere jongeren die je normaal niet spreekt. Je komt ze allemaal weer tegen en hebt een gezellig avond. Je hoeft je even niet meer druk te maken om je school, je werk of waar je ook mee druk bent in je leven. 

Voordat je met z’n alle naar de club of de kroeg gaat, ga je waarschijnlijk met z’n alle ergens verzamelen. De vroegen zorgen ervoor dat ze op z’n vrouwelijkst uitzien. De rokjes gaan aan, er gaat een laagje make-up op en er wordt een lekker luchtje opgespoten. De mannen daarin tegen doen een strak shirtje aan, een beetje gel in hun haar en gaan op de zo masculien mogelijke manier op stap. De vrouwen willen natuurlijk een leuke, knappe gast scoren en de mannen doen ook hun best om een jonge dame aan de haak te slaan. 

Vaak begint de avond bij iemand thuis. De drank vloeit rijkelijk en het barst vaak van de gezelligheid. Het uitgaan is redelijk duur en het is slim om je thuis alvast in te drinken. Bier, wijn, wiskey, of een andere mixdrankje, alles wordt gedronken. Vooral bij jongens kan dit nog wel eens vervelend aflopen. Het haantjes gedrag dat zij vertonen in combinatie met de grote hoeveelheid alcohol wil er nog wel eens voor zorgen dat zij de verkeerde keuze maken. Het gebeurt jongens wel eens dat ze in contact komen met het strafrecht. Vaak komt dit omdat zij een opstootje terecht komen. Als je dit hebt is het slim om gebruik te maken van advocaat Zuid-Holland zodat het niet erger wordt.

http://ebhlegal.nl/