Duurzaam Vandaag
Image default
Gezondheid

Vitaminesupplementen kopen? Waar let je op?

In de markt zijn er veel verschillende merken. Zo is het ook in de markt van vitaminesupplementen. Als je besloten hebt om ze te proberen is het nog een hele opdracht om de juiste te kiezen. Je moet namelijk op veel dingen letten. Je hebt een heleboel vitaminen. Je hebt de soorten A tot en met E en daartussen zitten er nog een heleboel. Bijvoorbeeld bij vitamine B. B2, B3, B12.. je moet wel de goede kiezen, anders kunnen je klachten blijven. Dan is het niet erg nuttig om er geld aan te besteden.

Als je weet dat je een vitaminesupplement nodig hebt en er zeker van bent welke je wilt hebben, kun je zoeken naar het juiste merk voor jou. Hier kun je ook nog veel kiezen. Je hebt namelijk A merken, B merken en huismerken. Deze hebben allemaal waarschijnlijk net een andere samenstelling. Als je allergisch bent of vegetarisch moet je dus opletten wat je koopt.

Als je vegetarisch bent heb je waarschijnlijk vitamine D nodig. Dit is namelijk een vitamine die in vis zit. Als je een supplement neemt heb je de keuze tussen D2 en D3. D3 is sterker en zal dus meer effect hebben, maar hier zitten dierlijke vetten in. Als je vegetarisch bent, zal je voor vitamine D2 moeten gaan.

Als tip is het slim om te gaan voor A merken. Deze zijn gespecialiseerd in wat ze doen en doen ook elke dag onderzoek. Als je bijvoorbeeld naar topvitamins.nl gaat kun je zoeken naar NowFoods. Dit is een vitaminesupplement dat kwaliteit garandeert. Een huismerk kan goedkoper zijn, maar het geeft geen garantie voor kwaliteit. Het is namelijk gewoon een namaak, met een samenstelling van goedkopere ingrediënten. Het duurste ingrediënt kan de werkende stof zijn, maar dat wordt dan weggelaten om de prijs te drukken. Kies bij uw gezondheid niet voor prijs, maar voor kwaliteit!

http://topvitamins.nl