Duurzaam Vandaag
Image default
Gezondheid

micro medische ingrepen

Uitleg micro medische ingrepen

Wanneer er gemeend wordt dat micro medische ingrepen verricht moeten worden bij een patiënt, is er vaak iets mis met een van de fijnere onderdelen van het lichaam. Voor de duidelijkheid, de volgende operaties kunnen bijvoorbeeld micro medische ingrepen vereisen:

  • zenuwoperaties
  • operaties aan de hersenen
  • operaties aan het borststuk
  • oogoperaties

Operaties in deze gedeeltes van het lichaam mogen niet te invasief zijn, anders richt men teveel schade aan. Dit noemt men ook wel minimaal invasieve chirurgie. Micro medische ingrepen moeten verricht worden door behendige en vaardige chirurgen, en daarnaast uitgevoerd worden met de juiste instrumenten. Jansen PT maakt deze gereedschappen, en kan u adviseren welke instrumenten u nodig zou hebben. Het gereedschap dat u gebruikt bij micro medische ingrepen moeten namelijk goed functioneren en prettig in de hand liggen. Zonder deze eigenschappen kunt u micro medische ingrepen namelijk net zo goed met botte mesjes verrichten, en dat kan nooit de bedoeling zijn! Jansen PT is een van de weinige producenten op de wereld, en tevens een van de beste. Ze ontwerpen en bouwen prototypes, en produceren hun voortbrengsels ook op grote schaal. Dit bedrijf staat dan ook helemaal in contact met hun markt en weet precies waar men behoefte aan heeft. En dat is behoorlijk belangrijk wanneer het over dergelijke belangrijke producten gaat. Wanneer het gaat om patiënten is alleen het beste goed genoeg, aangezien men met het beste de succesvolste micro medische ingrepen kan uitvoeren. Jansen PT streeft naar de hoogst mogelijke kwaliteit die mogelijk is, zodat u zich volledig kan richten op uw zaak en klanten. Om deze kwaliteit te garanderen, beschikken zij over de juiste ISO certificaten. Deze certificaten geven aan dat zij voldoen aan de eisen van het certificaat DIN EN ISO 13485:2012, en aan het certificaat JPT DIN EN ISO 9001:2008. Wat dit inhoudt, kunt u onder andere vinden op hun site.

Instrumenten voor micro medische ingrepen

Voor verschillende micro medische ingrepen zijn er verschillende instrumenten nodig. Iedereen weet dat er schaartjes, pincetten en spuitjes te pas kunnen komen in de chirurgie, maar wist u ook dat er vele verschillende maten en soorten zijn binnen deze groepen? Dit heeft natuurlijk te maken met de vorm van operatie die u gaat uitvoeren, en wat het doel van de operatie precies is. Elk soort gereedschap wordt geoptimaliseerd naar de intentie van de operaties. Daarom is het belangrijk om te weten wat uw doelen zijn, voordat u instrumenten gaat aanschaffen. Micro medische ingrijpen vereisen veel fijner en preciezer gereedschap dan voor de grotere ingrepen. Jansen PT biedt deze middelen. Zij begrijpen wat er precies nodig is, aangezien zij al jarenlang ervaring hebben in het bieden van de juiste instrumenten voor micro medische ingrijpen. De techniek voor het produceren van de gereedschappen hebben zij ontwikkeld door middel van vele onderzoeken met behulp van vele kennispartners. Zo zijn zij lid van de Dutch Precision Technology gemeenschap en werken zij samen met universiteiten. Daarnaast werken zij samen met ingenieursbedrijven en productiebedrijven. Wanneer door hen iets ontwikkeld wordt, maken zij eerst altijd een prototype, zodat de klant eerst goed kan bekijken wat er aangeboden wordt en welk vlees men in de kuip heeft, voordat men overgaat naar een grootschalige productie. Hierbij wordt er natuurlijk rekening gehouden dat het prototype zo gemaakt moet zijn dat het ook geschikt is voor dergelijke productie, en dus niet afwijkt van het uiteindelijke product. Hierbij wordt gekeken naar de maten en materialen die gebruikt worden in het prototype. Wanneer hier rekening mee gehouden wordt kan Jansen PT ook een juiste factuur opmaken, zodat de klant precies weet wat het ontwerp en de productie gaat kosten.

Voordelen van Jansen PT

Waar vroeger micro medische ingrepen niet eens mogelijk waren aangezien de techniek nog niet zover was, komen micro medische ingrepen tegenwoordig steeds meer voor. Dit is ook dankzij bedrijven als Jansen PT, die zich sterk maken voor het ontwikkelen van de correcte gereedschappen. Het is een betrouwbaar bedrijf dat al jaren lang actief is in deze branche. PT staat dan ook voor precieze techniek, en dat is precies wat zij bieden. Voordelen van instrumenten van Jansen PT zijn bijvoorbeeld:

  • het feit dat zij gaan voor de kleinst mogelijke afwijking, zodat de gereedschappen zo goed mogelijk werken
  • de zekerheid die zij bieden door de continuïteit van de kwaliteit
  • er een grote slaagkans van de operatie ontstaat door de hoge kwaliteit
  • waardoor het sterftecijfer ook lager uitvalt

Het is een bedrijf dat zich al jarenlang vol hart en ziel inzet om een goed maaksel te leveren waar elke chirurg het beste werk mee kan verrichten, zodat alle micro medische ingrepen succesvol worden. En daar is zowel de chirurg, als de patiënt mee gebaat, en niet in de laatste plaats het bedrijf zelf! Een tevreden klant geeft immers de beste mond op mond reclame, en deze is goud waard in de industrie. Schroom dus vooral niet om, wanneer u tevreden bent met de producten van deze zaak, om dit te vertellen aan uw collega’s en andere inkopers. Ook zij zullen het gevoel van vertrouwen ervaren wanneer zij in zee gaan met hen. Wanneer u gebruik wil maken van hun producten, of misschien zelf ervaringen heeft in het ontwikkelen van micro medische instrumenten kunt u contact opnemen met het bedrijf, bijvoorbeeld via het contactformulier op de site van Jansen PT. Daarnaast zoekt de organisatie ook nog naar gereedschapsmakers, dus ook voor vacatures kunt u op de site kijken.

http://www.jansen-pt.com/Medisch.aspx?NL-1-111-0